Foto: LETA

Patīkamu pārsteigumu saviem sekotājiem sarūpējis skandalozais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš – viņš publicējis romantisku foto, kas liecina par iespējamām izmaiņām privātajā dzīvē.

Foto, kurā redzama vīrieša plauksta un kādas meitenes roka ar gredzenu pirkstā, un piebilde "Jā!", ko papildina kautrīgi smaidīga virtuāla sejiņa, likusi Kaimiņa "Facebook" sekotājiem mesties apsveikt vīrieti.

Tā kā gredzens redzams tikai meitenes pirkstā, ar iestūrēšanu laulības ostā sumināt deputātu vēl pāragri, bet viņš jau saņēmis desmitiem laimes vēlējumu par saderināšanos. Daudzi arī pauduši izbrīnu par negaidīto vēsti, jo jau vairākus gadus Kaimiņam savu privāto dzīvi izdevies glabāt noslēpumā.

Savas izredzētās vārdu Kaimiņš rūpīgi sargā un sociālajos tīklos nav atzīmējis, kura tad ir tā laimīgā, kas pieņēmusi viņa pasniegto gredzenu.

Pēdējos gados vienīgā, kam publiski piedēvēts deputāta draudzenes statuss, ir telekanāla "Rīga TV24" žurnāliste Paula Muzikante, bet uz jautājumu par iespējamo saderināšanos Muzikante "Delfi Izklaidei" atklāja, ka jau kopš šī gada sākuma vairs nav kopā ar Kaimiņu.

Savulaik Kaimiņam bija attiecības ar aktrisi Kristīni Belicku, un abi kļuva par vienu no apspriestākajiem pārīšiem pašmāju šovbiznesā. Vēlāk aktieri vienoja romantiskas jūtas ar politiķa Kārļa Leiškalna meitu, mākslinieci Dārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!