Foto: AFP/Scanpix

Skandalozais Itālijas ekspremjers Silvio Berluskoni nolēmis sākt jaunu dzīvi bez trakulīgām ballītēm, saderinoties ar 27 gadus veco draudzeni Frančesku Paskāli (attēlā). Pēc 76 gadus vecā politiķa vārdiem, laulības viņam ļaušot justies mazāk vientuļam.

Intervijā pašam piederošajā televīzijas kanālā 5TV Berluskoni pastāstīja, ka viņa līgava nāk no Neapoles, "ir skaista no ārpuses un vēl skaistāka iekšēji, jo seko stabilām vērtībām".

"Viņa man ir ļoti tuva, viņa mani ļoti mīl, un es jūtu to pašu. Un arī manai meitai viņa ļoti patīk," izteicies Berluskoni.

Bijušais Itālijas premjers atzina, ka viņa otrā sieva jaunajai laulībai nebūšot šķērslis. Politiķim jau ir pieci bērni, kas dzimuši divās iepriekšējās laulībās. Pagaidām gan vienošanās ar pašreizējo sievu Veroniku Lario, ar kuru viņš apprecējās 1990. gadā, vēl nav panākta.

Politiķis, kurš kļuvis slavens kā ar mafiju saistīts mahinators un seksuālu vaļību cienītājs, šobrīd plāno ceturto reizi kandidēt uz premjerministra amatam vēlēšanās, kas varētu notikt nākamā gada februārī.

Miljardieris Berluskoni tāpat svētdien notikušajā intervijā noliedza apsūdzības par seksu ar 17 gadus vecu prostitūtu. Skaidrojot savas orģiju ballītes, politiķis izteicās, ka vienkārši juties vientuļš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!