Foto: Vida Press
Nopelniem bagātā jamaikiešu sprintera Useina Bolta vārds turpina gozēties tabloīdu ziņu virsrakstos. Tiek vēstīts, ka viņš no Brazīlijas šonedēļ devies uz Lielbritāniju un atkal uzdzīvojis naktsklubos.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Bolts, kuram jau divus gadus ir attiecības ar modeli Kasiju Benetu, kādā Rio naktsklubā atlaida bremzes kā īstens ballīšu zvērs. Klubiņā viņš skūpstījās ar nepazīstamām meitenēm un tverkoja. Aculiecinieki to visu bija iemūžinājuši foto.

Savukārt mājup uz olimpisko ciematu viņš devās kopā ar studenti Džeidiju Duarti, kura, kā vēlāk izrādījās, ir savulaik ietekmīga narkobarona atraitne un divu bērnu māte. Viņas draugi medijiem nopludināja foto, kuros daiļava iemūžināta kopā ar Boltu visai intīmā brīdī.

Tabloīdu interese par Bolta gaitām nav rimusi. Jaunākās ziņas liecina, ka viņš šonedēļ ieradies Londonā un devies baudīt pilsētas naktsdzīvi. Preses fotogrāfi viņu iemūžinājuši virknē kadru.

Britu mediji vēsta, ka Bolts pirmdien pēc uzdzīves kādā naktsklubā ap pieciem no rīta devies uz savu viesnīcu. Ar viņu kopā uz turieni braucis arī prāvs daiļavu pulciņš.

Sprinteris savu 30 gadu jubileju un panākumus olimpiādē, šķiet, apņēmies atzīmēt ar vērienu – viņš arī otrdienas naktī iekarojis Londonas klubiņus.

Lai gan tabloīdi piefiksējuši, ka Bolts abus vakarus izklaidējies ar neskaitāmām daiļavām, viena meitene izcēlusies uz pārējo fona (abi attēlā), jo baudījusi sprintera labvēlību gan pirmdien, gan otrdien.

Jāatzīmē, ka Bolta māsa nesen medijiem sniegusi paziņojumu, ka, lai gan viņas brālis pēdējās dienās pamatīgi uzdzīvojis un, iespējams, krāpis savu draudzeni Kasiju, pāris netaisās šķirties un drīzumā pat gaidāmas kāzas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!