Foto: Vida Press
Par iedeguma mammu dēvētā amerikāniete Patrīcija Krentcila (attēlā) jau atkal par sevi atgādinājusi medijiem. Ar sauļošanos apsēstā kundzīte reti parādās sabiedrībā, taču katrs viņas publiskais iznāciens ir īpašs, un arī šoreiz zeltainās ādas īpašniece atstājusi neizdzēšamu iespaidu.

Ārvalstu mediji ziņo, ka 18. decembrī Ņujorkā norisināsies vērienīgs boksa mačs, kurā savā starpā sacentīsies zināmās aprindās populāri ļaudis. Ringā dosies arī leģendārā iedeguma mamma, un viņas pretiniece būs transseksuālā radio personība Keila Vasa.

Šī notikuma gaidās abas kausles devušās pilsētas ielās pareklamēt gaidāmo cīņu, un viņām sekojis arī fotogrāfs. Bildītes jau atkal padevušās īpaši uzjautrinošas, jo iedeguma mamma darījusi to, kas viņai padodas vislabāk - ķēmojusies un mēdījusies.

Patrīcija, spītējot aukstumam, ielās bija izgājusi vasarīgā krekliņā un plānās bikšelēs. Savukārt kailos plecus daiļava bija nemākulīgi noķellējusi ar mākslīgo iedegumu.

Vēl jo ērmīgāku viņas vizuālo tēlu darīja galvā uzmauktā ziemas cepure un melnās saulesbrilles, zem kurām slavenā kundze bija paslēpusi acis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!