Foto: AP/Scanpix

Sestdien, 10. jūnijā, savu vārdu sporta vēsturē ierakstīja Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko (attēlā) – viņa triumfēja Francijas atklātā čempionāta finālā. Dienu vēlāk sportiste eleganti pozējusi fotogrāfiem ar savu trofeju.

Laukumā Jeļenu esam pieraduši redzēt sportiskās drānās, savukārt svētdien tenisiste pārsteidza ar apburošu un ļoti sievišķīgu vizuālo tēlu – Ostapenko bija ģērbusies tumšas krāsas kleitiņā, kurai viņa bija pieskaņojusi melnas augstpapēžu laiviņas.

Jau vēstīts, ka "French Open" finālā Ostapenko pārspēja rumāņu tenisisti Simonu Halepu, un uzvara šajā turnīrā ir visu laiku augstākais sasniegums Latvijas tenisa vēsturē.

Tāpat jāatzīmē, ka turnīra laikā latviešu tenisiste piedzīvoja ļoti zīmīgu notikumu – 8. jūnijā viņai apritēja 20 gadi. Sportiste sev dzimšanas dienā sagādāja skaistu dāvanu, turnīra pusfinālā pieveicot šveicieti Tīmeu Bačinski, tādējādi iekļūstot sacensību finālā.

Latvijas sportistes sasniegums kļuva par vienu no lielākajām sensācijām pasaules tenisā, un jaunākās ziņas liecina, ka triumfs turnīrā viņai jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā palīdzējis pakāpties uz augsto 12. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!