Foto: AFP/Scanpix

Beidzot noticis tas, ko daudzi, iespējams, gaidījuši jau sen – par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīkss (attēlā) piedalījies savā pirmajā modes skatē.

Mīkss, kurš vispasaules slavu izpelnījās pirms gandrīz trīs gadiem, pirmdien Ņujorkas modes nedēļas ietvaros defilējis tērpu mākslinieka Filipa Pleina jaunākās kolekcijas skatē, un viņš kļuvis par pasākuma "naglu".

Kā vēsta ārzemju mediji, seksīgā noziedznieka debija esot bijusi spoža un viņš pa mēli defilējis kā īsts profesionālis. Jāatzīmē, ka skati, kurā piedalījās Mīkss, ar savu klātbūtni bija pagodinājušas tādas šovbiznesa zvaigznes kā Parisa Hiltone, Madonna, Kailija Džennera un daudzas citas.

Slavas stundu Mīkss piedzīvoja 2014. gada vasarā, kad viņš tika aizturēts par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu. Interneta lietotāji un komentētāji toreiz vīrieti atzina par tik seksīgu, ka viņam labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis stāties uz noziedzības taciņas.

Aizvadītā gada pavasarī Mīkss tika atbrīvots no ieslodzījuma, un viņš ilgi nesēdēja, rokas klēpī salicis. Vīrietis kala dzelzi, kamēr tā vēl ir karsta, un cītīgi sāka strādāt pie modeļa karjeras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!