Foto: Vida Press
Ārzemju tabloīdi cītīgi turpina sekot līdzi par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētā amerikāņu modeļa Džeremija Mīksa privātās dzīves notikumiem. Viņa vārds šonedēļ izskanējis skaļā krāpšanas skandālā, un tagad tiek vētīts, kas notiks ar glītā vīrieša laulību.

Mīkss jau astoņus gadus ir precējies ar amerikānieti Melisu, kura viņam dāvājusi divus dēlus. Līdz šim nekas neliecināja, ka pāra starpā būtu nesaskaņas, bet aizvadītās nedēļas izskaņā sensāciju mednieki ar kamerām bijušo noziedznieku pieķēra, skūpstot citu sievieti.

Par Mīksa jauno simpātiju kļuvusi sabiedrības dāma, apģērbu zīmola "Topshop" mantiniece un britu miljardiera sera Filipa Grīna meita Hloja Grīna. Paparaci abus pieķēra kaisles brīdī uz jahtas Vidusjūrā pie Turcijas krastiem, un tabloīdos tika publicēta kadru virkne ar slepeno mīļāko sulīgajiem skūpstiem un dažādām mīļuma izpausmēm.

Kā vēsta ārzemju mediji, Mīkss šonedēļ atgriezies Losandželosā, un daudzu prātus nodarbina jautājums, vai Melisa mīļotajam spēs piedot sānsoli. Izdevums "The Daily Mail" naski sazinājies ar seksīgā noziedznieka sievu, lai noskaidrotu viņas domas.

Taujāta, vai viņa zinājusi, ka vīram ir romāns ar citu, Melisa bijusi lakoniska. "Jā, un man ir vienalga. Mani tas vispār neuztrauc," sacījusi dāma, piebilstot, ka viņa joprojām ir Džeremija sieva.

Savukārt pats vaininieks nekādus plašākus komentārus medijiem pagaidām nav sniedzis. Tiesa, 4. jūlijā Mīkss "Instagram" tīklā padalījies ar ļoti ģimenisku kadru, kurā pozē kopā ar abiem dēliem, un novēlējis visiem priecīgu ASV Neatkarības dienu.

Happy 4 th of July from me and my boys !!!

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jul 4, 2017 at 10:12pm PDT

Tikmēr fotogrāfi Melisu piefiksējuši pie viņas māsas Kalifornija mitekļa namdurvīm, pavisam bēdīgā paskatā kūpinot cigareti, un slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi, izanalizējot sievietes izskatu, nonākuši pie secinājuma, ka vīra neuzticība viņu pamatīgi satriekusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!