Foto: F64

Pērnā gada rudenī daudziem par pārsteigumu par attiecībām paziņoja multimākslinieks Kaspars Bindemanis (attēlā) un dziedošā aktrise Vita Baļčunaite, bet drīz vien šim mīlasstāstam pienācis gals.

Lai gan Bindemanis un Baļčunaite ļoti atklātā intervijā žurnālam OK! vēl īsi pirms gada izskaņas stāstīja, ka viens otrā atraduši ideālu partneri, bet Bindemanis, raksturojot abu attiecības, atzina, ka "tas ir ļoti fundamentāls projekts, par kuru varam tikai pateikties".

"Man gribas domāt, ka mūsu dvēseles to izplāno, bet mēs ar savu cilvēcisko būtību, protams, vienmēr esam izvēles priekšā - pa kuru ceļu doties. 

Milzīga pateicība mūsu dvēselēm un Visumam par to, ka neesam pagājuši garām," toreiz priecājās Baļčunaite, bet tagad tapis zināms, ka Visums, iespējams, kļūdījies - pēc piecu mēnešu draudzības abi izšķīrušies.

"Var teikt, ka kopā neesam jau kopš decembra beigām. Ar Kasparu joprojām labi saprotamies un ik pa laikam papļāpājam. Kopīgais ceļš bija īss, taču ir siltas, gaišas atmiņas par sapņiem un daudziem skaistiem mirkļiem," žurnālam Kas Jauns atzinusi Vita.

Skaidrojot šķiršanās iemeslus, aktrise norādījusi uz to, ka abu "saziņas frekvences ir atšķirīgas", attiecības neesot bijušas harmoniskas un "kopīga virzība nebija iespējama".

"Attiecības ir abpusēja sadarbība, cieņa... Tai pašā laikā tas ir rūpīgs darbs katram ar sevi. No otra cilvēka nav piemēroti kaut ko gaidīt. Šī ir pamatpatiesība, kas jāapzinās abiem. Tas mums, šķiet, neizdevās. Mūsu sapņi bija skaisti, taču palika vien ilūzijas līmenī," skaidrojusi Baļčunaite.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!