Foto: LETA
Daudziem pamatīgu pārsteigumu sarūpējis populārais pašmāju pasākumu producents Juris Millers – viņš pirmo reizi plašākai sabiedrībai atklājis, ka ir kļuvis par tēvu. Tiesa, vismaz pagaidām viņam ar savu atvasi ir liegts tikties.

Kā vēsta žurnāls "Privātā Dzīve", Millera dēls Rūdolfs Juris pasaulē nācis pērnā gada 20. augustā, bet tēvs viņu pēdējo reizi redzējis pāris dienas pēc dzimšanas.

Ar bērna māti Māru vīrietim kopdzīve neesot bijusi, bet viņus vienojis tas, ka abiem nav izdevies tikt pie bērniņa.

"Šis fakts satuvināja vēl vairāk. Ja divi cilvēki par to ir sapņojuši, tad kāpēc to neizdarīt. (..) Visu mazuļa gaidīšanas laiku mums bija laba komunikācija, regulāri no Māras saņēmu ultrasonogrāfijas attēlus, pirku dažādas lietiņas un mēbeles, kas nepieciešamas mazulim. Kopā mēs nedzīvojām, bet Māra nereti viesojās pie manis," žurnālam atklājis Millers.

Gaidību laikā Māra pārcēlusies uz jaunu dzīvesvietu, un Millers uzzinājis, ka viņai ir attiecības ar sievieti.

"Tā kā man pašam ir bijušas dažāda veida attiecības, pret šo faktu izturējos ar toleranci," atzinis producents. Nepatīkams pārsteigums viņu gaidījis pēc mazuļa nākšanas pasaulē – sieviete uzstājusi, ka "bērnam būs divas mātes", bet, izrakstoties no Dzemdību nama, dokumentos tēva vārda vietā ievilkta svītriņa. Vēlāk tur ierakstīts kāda cita vīrieša vārds.

Vēlāk, kad Millers vēlējies apciemot mazuli, sievietes dzīvesbiedre nav ielaidusi viņu dzīvoklī, bet pati Māra bloķējusi jebkādus saziņas mēģinājumus.

Tad Millers devies uz tiesu, bet pirmajā instancē un apgabaltiesā viņa prasība par bērna paternitātes noteikšanu noraidīta. Viņš vērsies Augstākajā tiesā, un jūlijā veikts DNS tests, kas apliecina – Millers ir mazuļa tēvs.

Lai gan oktobra sākumā viņš ar tiesas spriedumu oficiāli atzīts par puisēna tēti, bērna māte nevēlas, lai Millers tiktos ar dēlu, un ir iesniegusi apelācijas sūdzību.

"Lai kā arī nevēlos publisku skandālu, es gribu, lai dēls uzzinātu, ka es par viņu ļoti, ļoti cīnos... Visu mūžu esmu gribējis bērnu, ko lolot, audzināt un izglītot," žurnālam "Privātā Dzīve" atzinis Juris.

"Ja es negribētu par viņu rūpēties, tā būtu cita lieta, taču man bērns nozīmē visu! Bet viņa māte nepamatoti domā, ka es bērnam varētu nodarīt ko sliktu," norādījis producents.

Publiskajā attiecību skaidrošanā iesaistītā bērna māte, vēloties aizsargāt ģimenes privātumu, izdevumam "Privātā Dzīve" šo jautājumu nav komentējusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!