Foto: Vida Press
5. decembrī pasaulē nāca amerikāņu realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas (attēlā) un repera Kanjes Vesta dēliņš. Daudzu ļaužu prātus nodarbinājis jautājums, kā vecāki nodēvēs savu mazuli, un tagad tapis zināms, ka bērnam dots dievišķs vārdiņš – Seints jeb "Svētais".

To, kādu vārdu slavenie vecāki devuši savam otrajam mazulim, pāris pavēstījis Kimas Kardašjanas oficiālajā mājaslapā un sociālajos tīklos. Tāpat atklāts arī jaundzimušā svars - kad Seints Vests nācis pasaulē, viņš svēris aptuveni 3647 gramus.

SAINT WEST pic.twitter.com/xZGpY7z8KW— Kim Kardashian West (@KimKardashian) December 7, 2015

Kā vēsta ārvalstu mediji, mazulim dots arī otrais vārdiņš - Roberts. Tas izvēlēts par godu Kardašjanas mirušajam tēvam. Kāds tuvs pāra draugs tenku portālam Hollywood Life pastāstījis, ka Kima savu tēti vienmēr uzskatījusi par svēto, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka dēls nodēvēts par Seintu Robertu jeb "Svēto Robertu".

Jau vēstīts, ka šis ir Kardašjanas un Vesta otrais bērns. Pirms diviem gadiem pasaulē nāca abu kopīgā meita Norta, kuras vārds tulkojas kā Ziemeļi. Likumsakarīgi, ka pirms Seinta nākšanas pasaulē fani izteica minējumus, ka, iespējams, Kima savam dēlam arī dos vārdu, kas apzīmē kādu no debespusēm.

Tiesa, fakts, ka dēls nodēvēts par "svēto", arī nav palicis bez interneta troļļu ievērības. Sociālajos tīklos ļaudis uzjautrinājušos par vārdiņa izvēli un vilkuši paralēles ar faktu, ka Kanje ir pašpasludinātais Jēzus - ne vienu reizi vien viņš sevi tā publiski nodēvējis. Tāpat 2013. gadā viņš izdeva albumu ar nosaukumu I Am God jeb Es esmu dievs.

Son of Yeezus, Saint Family #kimkardashian #kimkardashianwest #kanyewest #saintwest #caricature

A photo posted by NEWS.am STYLE (@style.news.am) on Dec 7, 2015 at 11:28pm PST

What a stupid fucking name #saintwest more interesting if it was Fred West 😳

A photo posted by @siilybint on Dec 7, 2015 at 11:02pm PST

#saintwest #kimye #babywest #kimkardashian #kardashian #kanyewest #lol

A photo posted by Cathie Gomez (@mrscathiegomez) on Dec 7, 2015 at 10:35pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!