Foto: Vida Press
Satraucoši notikumi aizvadītajā nedēļā norisinājušies ar pasaulē slaveno Kardašjanu ģimenīti. Tabloīdi ziņo, ka dinastijas pievilcīgo māsiņu vienīgais brālītis Roberts (attēlā kopā ar mammu) nogādāts slimnīcā. Dakteri 28 gadus vecajam vīrietim konstatējuši otrā tipa cukura diabētu.

Izdevums People vēsta, ka pēc Ziemassvētkiem strauji pasliktinājusies Roberta jeb Roba, kā viņu mīļi dēvē ģimenē, veselība. Vīrietim sākušās nepanesamas vēdersāpes, un viņš aizvests uz slimnīcu.

Dakteri konstatējuši, ka sāpes izraisījušas diabēta komplikācijas. Kā izdevumam atklājis kāds tuvs ģimenes draugs, ārsti ieteikuši Robertam beidzot sākt rūpēties par savu veselību, jo pretējā gadījumā viņa dzīvībai draudot briesmas.

Kā vēsta People, Roberts jau izrakstīts no klīnikas. Viņš ir atgriezies mājās, taču pagaidām nedz viņš pats ir sniedzis komentārus, nedz kāds cits no ģimenes pārstāvjiem ir informējis par vīrieša veselības stāvokli.

Tiesa, Roba veselība jau ilgu laiku nodarbinājusi viņa radinieku prātus. Pēdējos gados vīrietis vairās no publicitātes un ir noslēdzies sevī. Savukārt viņa mamma Kristena vairākkārt publiski satraukusies par dēla lieko svaru un aptaukošanos.

Jau vēstīts, ka puiša lielā apetīte, aizraušanās ar ēšanu un nevēlēšanās nodarboties ar sportu ne vienu reizi vien kļuvusi par pamatu ģimenes strīdiem, kuru dēļ Roberts pat saskāries ar depresiju.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!