Foto: Vida Press
Visa pasaule pazīst slaveno Kardašjanu ģimeni, kuras vārdu pasaulē nesušas dinastijas pievilcīgās māsiņas, izveidojot pašas savu realitātes šovu, taču daudzi, iespējams, nezina, ka viņām ir arī brālītis Roberts (attēlā), kurš pēdējā laikā vairās no spozmes un starmešu gaismām.

Katrai no Kardašjanu dzimtas māsām piemīt kāda laba īpašība. Tā, piemēram, Kimas galvenais trumpis ir viņas brangā pēcpuse, bet viņas pusmāsa Kailija ir izdaudzināta savu mākslīgo lūpu dēļ.

Efektīgo un skaisto māsu vidū Roberts izskatās gluži kā dadzis rožu dārziņā, jo pēdējā laikā viņš piedzīvojis pamatīgas likstas ar lieko svaru, un 28 gadus vecā puiša aptaukošanās satraukusi ģimenes galvu - māmiņu Kristenu Dženneri.

Divu gadu laikā Roberts pamatīgi uzbarojies un no šmauga, pievilcīga puiša pārtapis resnītī, kurš izvairās no saviesīgu pasākumu apmeklēšanas un parādīšanās savas ģimenes veidotajā realitātes šovā Keeping Up With The Kardashians.

Neviena no Kardašjanu klana pievilcīgajām sievietēm nespēj samierināties ar faktu, ka Roberts nespēj savaldīt savas dziņas un nemitīgi niekojas ar burgeriem un frī kartupeļiem. Puiša lielā apetīte un nevēlēšanās ieturēt diētu vai nodarboties ar sportu kļuvusi par pamatu ģimenes strīdiem.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Roberta māmiņa Kristena pēdējā laikā ļoti satraukusies par dēla veselību, jo viņa aizraušanās ar ēdienu jau kļuvusi par atkarību, kas pamazām sāk apdraudēt jaunā vīrieša dzīvību.

Tiesa, līdz šim nevienai no Kardašjanu ģimenes sievietēm nav izdevies pārliecināt brāli atteikties no ātrajām uzkodām. Roberts bauda laisku un nesteidzīgu resnīša dzīvi, un slavenību fotogrāfi viņu visnotaļ bieži pieķer kārtējā gājiena uz kādu burgeru ēstuvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!