Foto: Vida Press
Amerikāņu realitātes šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenīte cītīgi rūpējas, lai tās vārds nepagaistu no starmešu gaismām. Tapis zināms, ka dinastijā gaidāms pieaugums – vienīgais dzimtas stiprā dzimuma pārstāvis Roberts un viņa līgava, bijusī striptīza dejotāja Bleka Čaina (abi attēlā) ir sava pirmā kopīgā mazulīša gaidībās.

Jau vēstīts, ka Roberts, kuram ir trīs slavenas māsas Kima, Hloja un Kortnija, kā arī ne mazāk slavenas pusmāsas Kendela un Kailija Dženneras, nesen saderinājās ar Bleku Čainu.

Pāris aizvadītās nedēļas izskaņā sociālajos tīklos izplatījis oficiālu paziņojumu, ka ir pirmdzimtā gaidībās. Tas nozīmē, ka vēl nedzimušais bērniņš būs pagaidām vienīgais slavenā uzvārda mantotājs.

Vēsts medijos un sociālajos tīklos izraisījusi pamatīgu brēku. Nav noslēpums, ka ģimenes slavenākā pārstāve Kima Kardašjana un Bleka Čaina agrāk bija labas draudzenes.

Pēcāk abas brango pēcpušu īpašnieces sagāja ragos, un Čaina sadraudzējās ar Kimas vīra, repera Kanjes Vesta bijušo draudzenīti Amberu Rouzu, kļūstot pa Kardašjanu ģimenes sieviešu lielāko ienaidnieci.

Interneta komentētāji ironizējuši, ka Čainai padevusies smalka atriebība – daudzi izteikušies, ka viņa, iespējams, pavedinājusi Robertu un pagādājusi no viņa bērnu, lai iegrieztu Kardašjanu ģimenes sievietēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!