Foto: Vida Press
Plašā amerikāņu realitātes šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenīte kļuvusi vēl kuplāka. Nesen tapa zināms, ka brālītis Roberts pasniedzis saderināšanās gredzenu bijušajai striptīza dejotājai Blekai Čainai. Šonedēļ pārītis ieturējis pusdienas kopā ar dinastijas atpazīstamāko personību – Kimu (visi trīs attēlā).

Robertam, kuram ir trīs māsas – Kima, Kortnija un Hloja –, kā arī divas pusmāsas, Kailija un Kendela, pēdējos gados nav gājis viegli. Vīrietis vairījies no dalības ģimenes realitātes šovā, pamatīgi uzresnējis un aptaukošanās dēļ gandrīz zaudējis dzīvību.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Čaina, kuras lielākais talants ir klēpja dejas, Roberta dzīvē ienākusi kā svaiga pavasara brīze. Viņa ir kārtējā amerikāņu zvaigzne, kura ir slavena tāpēc, ka vienkārši ir slavena.

Tiek vēstīts, ka pārītis kopā ir pavisam neilgi, taču Roberts Čainai jau izteicis bildinājumu un pasniedzis spožu gredzentiņu. Tiesa, ne visi vīrieša radi ir sajūsmā par viņa attiecībām ar bijušo striptīza dejotāju.

Čaina agrāk bija laba Kimas Kardašjanas draudzene. Abas sievietes sacentās, kura uzaudzēs brangāku pēcpusi, taču ciešā saikne starp abām pajuka dažādu nesaskaņu dēļ.

Pēc kašķa ar Kardašjanu Čaina metās uz vienu roku ar valšķīgo striptīza dejotāju Amberu Rouzu – Kimas vīra Kanjes Vesta bijušo draudzenīti, ar kuru viņš joprojām publiski mēdz apmainīties dažādām dzēlībām un jēlībām.

Ziņa, ka par Roberta līgavu kļuvusi Kimas ienaidniece, ne pa jokam satraukusi ne tikai medijus un Kardašjanu ģimenīti, bet arī dinastijas pielūdzējus un fanus.

Ne visiem šī savienība ir pa prātam, taču Kima pārkāpusi pāri aizvainojumam un šonedēļ solidarizējusies ar Robertu – brangās pēcpuses īpašniece kopā ar brāli un viņa līgavu, kurai ir ne mazāk iespaidīgs dibens, ieturējusi kopīgs pusdienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!