Foto: Vida Press
Spraigi notikumi nedēļas izskaņā risinājušies izdaudzinātajā Kardašjanu ģimenītē – vienīgo dinastijas stiprā dzimuma pārstāvi Robertu pametusi viņa līgava, bijusī striptīza dejotāja Bleka Čaina (attēlā).

Tabloīdi vēsta, ka slaveno trejmāsiņu Kimas, Kortnijas un Hlojas brālim Robertam dzīvē iestājusies krīze – brīvdienās viņa līgava izvākusies no abu kopīgā mitekļa. Turklāt līdzi viņa paņēmusi abu kopīgo meitiņu Drīmu, kura pasaulē nāca novembrī.

Tiesa, ar to vēl likstas nebeidzas – ar Robertu vienā dienā noticis tik daudz nelāgu lietu, cik lielākā daļa ļaužu, iespējams, nepiedzīvo vesela gada laikā.

Kā vēsta mediji, brīvdienās nešpetni hakeri uzlauzuši Blekas "Instagram" foto blogu un tīmeklī nopludinājuši viņas privātās sarakstes ar dažādiem cilvēkiem – tajā skaitā arī ar viņas advokātu, ar kuru bijusī striptīza dejotāja apspriedusi, kā tikt pie Kardašjanu dinastijas uzvārda un kā vairot savu turību.

Savukārt sarakstē ar kādu draudzeni Bleka sūkstījusies, ka Roberts esot "par sevi nepārliecināts un resns tūļa". Viņa žēlojusies, ka gada garumā palīdzējusi mīļotajam atbrīvoties no svara un citādi atbalstījusi, bet viņš jau atkal esot aptaukojies. Tāpat viņš esot pārāk aizdomīgs.

Kā draudzenei skaidrojusi Čaina, Roberts visu laiku pārbaudot viņas telefonu un kontrolējot viņu, jo ir pārliecināts, ka viņa ir neuzticīga. Apņēmīgā sieviete sarakstē apgalvojusi, ka, ja nekas nemainīsies, viņai nāksies Robertu sākt sist, kā viņa arī esot darījusi ar savu bijušo draugu.
Foto: Vida Press
Tiesa, dažas stundas pēc tam, kad tīmeklī tika nopludinātas šīs sarakstes, medijus pāršalca vēsts, ka līgava visbeidzot aizgājusi no Roberta – Čaina savos sociālajos tīklos pavēstīja, ka pamet savu izredzēto.

Roberts ilgi neklusēja – viņš savā "Snapchat" profilā publicēja satraucošu video, kurā, birdinot asaras un šņukstot, faniem rādīja, kāds izskatās viņa un Čainas kopīgais miteklis pēc mīļotās aiziešanas.

Vīrietis sūkstījās, ka izredzētā aizlaidusies ar abu kopīgo meitiņu Drīmu. It kā ar to vēl nebūtu gana, Čaina bija paņēmusi līdzi visas mēbeles, kas atradās mazulītes istabā. Īpaši Robertu skumdināja fakts, ka līgava piesavinājusies arī ledusskapja saturu.

Roberts sociālajos tīklos turpina žēloties, ka līgava viņu pametusi, kā arī sūkstās, ka viņš ir neizsakāmi noilgojies pēc meitiņas, savukārt tie, kas seko līdzi notikumiem Kardašjanu ģimenītē kļuvuši bažīgi – vai tik visa šī drāma nav iestudēta.

Ne viens vien sociālajos tīklos pavēstījis, ka visa šī drāma liekas pārāk neticama. Iespējams, tā ir tikai sakritība, bet skandāls notika Roberta un Čainas kopīgi veidotā šova "Rob&Chyna" īpašās epizodes, kurā sniegts ieskats meitiņas Drīmas dzemdībās, priekšvakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!