Foto: Vida Press
Skumja vēsts visiem amerikāņu TV šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenītes faniem – tapis zināms, ka kanāla "E" veidotās pārraides "Keeping Up With The Kardashians" filmēšana uz nenoteiktu laiku tiek pārtraukta.

Slavenību dzīvi atspoguļojošais tabloīds "TMZ" steidz ziņot, ka Kardašjanu ģimenītes šovs, kurā tiek atspoguļotas dinastijas pārstāvju gaitas, atcelts.

Ar šo satraucošo informāciju padalījušās raidījuma producentiem pietuvinātas personas, kuras vēlējušās saglabāt anonimitāti.

Zinātāji pastāstījuši, ka šāds lēmums pieņemts daudzo emocionālo pārdzīvojumu dēļ. Atgādinām, ka pēdējā laikā zvaigžņoto ģimenīti piemeklējušas dažādas likstas – oktobra sākumā bruņotā laupīšanā Parīzē cieta dinastijas slavenākā pārstāve Kima Kardašjana. Savukārt aizvadītajā nedēļā sabrukumu piedzīvoja un slimnīcā tika nogādāts viņas vīrs, reperis Kanje Vests.

Jau pēc Kimas aplaupīšanas tapa zināms, ka šova filmēšana uz laiku tiek iepauzēta, un jaunākā informācija liecina, ka arī turpmāk šova ietvaros jauns vizuālais materiāls netiks veidots.

"TMZ", atsaucoties uz informatoriem, vēsta, ka "Kima šobrīd visu pārdomā". Tāpat avoti pastāstījuši, ka pagaidām nav zināms, kad un vai vispār filmēšanas grupai atkal tiks atļauts sekot līdzi Kardašjanu ģimenes gaitām.

Šobrīd esot gana daudz video materiāla, ko demonstrēt tekošajā šova sezonā, taču nākamās sezonas demonstrēšana esot apdraudēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!