Foto: Vida Press
Tam, kā notikumi rit amerikāņu realitātes šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenītē, katru dienu iespējams sekot līdzi slavenību dzīvi atspoguļojošajos medijos. Dinastijas pārstāvjiem netīro veļu labpatīk mazgāt publiski, un jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka notikusi šķiršanās.

Populārajām māsām Kimai, Hlojai un Kortnijai ir divas piemīlīgas pusmāsiņas Kailija un Kendela Dženneras, kuras ir ne mazāk slavas un uzmanības kāras kā viņu radinieces.

Tabloīdi ziņo, ka jaunākā no abām Kardašjanu pusmāsām, pērn pilngadību sasniegusī Kailija, pašķīrusies no sava draudziņa – melnādainā amerikāņu repera Tyga (abi attēlā).

Izdevuma "TMZ" rīcībā nonākusi informācija, ka Kailijai esot piegriezies, ka reperis parazitē uz viņas slavas rēķina. Uz nesen notikušo Tērpu institūta noslēguma balli "Met Gala" Tyga ielūgumu esot saņēmis, pateicoties savai draudzenei.

Šī neesot pirmā reize, kad reperis pie ielūguma uz glaunu burziņu tiek tikai tādēļ, ka ir kopā ar slavenās Kardašjanu ģimenes pārstāvi, un Kailijai esot gana – viņa attiecības pārtraukusi.

Abi ir pāris kopš 2014. gada, taču ilgu laiku to centās slēpt. Jāatzīmē, ka Kardašjanu ģimenes koks ir visai piņķerīgs un sarežģīts. Zināma loma tajā atvēlēta arī reperim Tyga.

Viņš ir ne tikai Kailijas nu jau bijušais draudziņš, bet arī Kardašjanu māsiņu vienīgā brāļa Roberta līgavas, bijušās striptīza dejotājas Blekas Čainas, kura šobrīd ir stāvoklī un iznēsā vienīgo dinastijas uzvārda nesēju, pirmā bērna tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!