Foto: Vida Press
Amerikāņu realitātes šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenes gaitas vienmēr tiek plaši atspoguļotas lielākajos tabloīdos, un pēdējā laikā par sevi likusi runāt klana saimniece – māmiņa Kristena Džennera. Viņai izveidojušās romantiskas attiecības ar par sevi 25 gadus jaunāku vīrieti.

Šogad Kristena jeb Krisa piedzīvoja pamatīgu triecienu - viņas bijušais vīrs un divu no sešu bērnu tēvs, olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženners veica dzimuma maiņas operāciju un tagad dēvējams par Keitlīnu.

Kā vēsta ārvalstu mediji, 60 gadus vecā Kristena mierinājumu radusi par sevi 25 gadus jaunāka vīrieša apskāvienos. Par sievietes izredzēto kļuvis mūzikas menedžeris Korijs Gambls (abi attēlā).

Izdevums The Daily Mail ziņo, ka abu attiecības pieņēmusi un savu svētību tām devusi arī Kristenas meita no iepriekšējās laulības ar aizsaulē aizgājušo advokātu Robertu Kardašjanu - vispasaules slavu iemantojušās brangās pēcpuses īpašniece Kima.

Tabloīdos izskanējušas runas, ka Krisa savu mīļāko nolēmusi apprecēt, un vairākas Džennerai tuvu stāvošas personas, kas vēlējušās palikt anonīmas, žurnālistiem apliecinājušas, ka ar šo lēmumu mierā esot arī visi Kristenas bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!