Foto: Vida Press

Amerikāņu TV šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenītes pārstāves turpina priecēt pasauli ar pārsteidzošām atklāsmēm. Viena no viņām, modele Kendela Džennera (attēlā), nesen paziņojusi, ka viņai ļoti patīkot publiski izrādīt savas kailās krūtis.

Tiem, kas seko līdzi notikumiem Kardašjanu dinastijā, joprojām spilgti atmiņā palikusi Kailijas Dženneras nesenā atklāsme, ka viņa izskatoties pēc 19 gadus vecas prostitūtas. Intervijas laikā ar izdevumu "W" apgaismība nākusi arī pār viņas māsu Kendelu, kura atzinusies, ka viņai patīk demonstrēt savas krūtis.

Pēdējā laikā Kima, Kortnija un Hloja Kardašjanas, kā arī slavenās trijotnes pusmāsiņas Kendela un Kailija reti ieziet sabiedrībā tērpos, zem kuriem pavilkts krūšturis. Šī iemesla dēļ tabloīdos ar apskaužamu regularitāti parādās foto, kuros kādai no daiļavām pazibējis pliks pupiņš vai krūtsgali.

Kendela tagad godīgi atzinusies, ka viņai ļoti patīk staigāt bez krūštura. Taujāta, kāpēc viņa piekopj šādu paradumu, daiļaviņa atbildējusi, ka viņa, iespējams esot nedaudz dīvaina.

"Man patīk izrādīt savus pupiņus. Tā tas vienkārši ir," izdevumā "W" šomēnes skaidrojusi pievilcīgā modele. Tiesa, Kendela arī piebildusi, ka, lai gan viņai patīk publiski "atbrīvot savus krūtsgalus", pret kailfoto uzņemšanu gan viņa izturoties piesardzīgāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!