Foto: Reuters/Scanpix

Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī 43 gadus vecā sieva Karla Bruni (abi kopā attēlā) aizvadītajā nedēļā dzemdējusi dēlu. Lai gan pāris šo informāciju oficiāli nav apstiprinājis, atsaucoties uz kādu labi informētu avotu, par to ziņo Francijas radiostacija RTL2.

Šo vēsti Francijas iedzīvotāji ar nepacietību gaidījuši jau vismaz divas nedēļas, un radiostacija ziņo, ka "Francijas pirmā lēdija kļuvusi par mazā Vadima māti".

Franču mediji jau vēstīja, ka dažas dienas pirms dzemdībām Bruni tik ievietota elitārākajā Parīzes klīnikā, kurā drošības apsvērumu dēļ viņas vajadzībām bija rezervētas četras palātas. Kādā intervijā viņa atzina, ka labprāt ātrāk dzemdētu, jo viņai apnicis tas, ka nevar ne smēķēt, ne iedzert vīnu.

"Godīgi sakot, es to vairs nevaru izturēt. Lielāko daļu laika es pavadu vai nu sēžot, vai guļot. Pēdējos astoņus mēnešus neesmu ne smēķējusi, ne dzērusi. Man tiešām gribas, lai tas viss ātrāk beidzas," stāstījusi Bruni, tomēr uzsverot, ka bērniņš ir "pārsteidzošs un negaidīts brīnums".

Itālijā dzimusī dziedātāja un aktrise Karla Bruni, kurai pagātnē bijušas romantiskas attiecības ar dziedātājiem Miku Džegeru un Eriku Kleptonu, aktieri Vensānu Peresu, biznesa magnātu Donaldu Trampu un citiem, salaulājās ar Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī 2008. gada februārī.

Šis gan nebūs Karlas pirmais bērns - 2001. gadā viņai pēc attiecībām ar filozofijas profesoru Rafaelu Antovenu piedzima dēls Aureliens, savukārt Sarkozī ir jau trīs bērni, kas dzimuši viņa divās iepriekšējās laulībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!