Foto: DELFI
Pērnā gada rudenī pašmāju tabloīdu uzmanības lokā nonāca Jeļena Marga (attēlā) - lai gan jau pirms tam viņa ar uzvārdu Jekateriņičeva bija iepazīta kā Latvijā stilīgākās kucītes Frančeskas saimniece un Volmar antikvariātu īpašnieka Artūra Avotiņa sieva, slavena viņa kļuva kāda traģiska zaudējuma dēļ.

Pērnā novembra vidū mūžībā negaidīti aizgāja viņas līgavainis, ekspremjera Ivara Godmaņa padomnieks Gints Marga, un pēc vīrieša nāves tabloīdi tika pārpludināti ar pārsteidzošām detaļām par abu mīlasstāstu un Jeļenas rīvēšanos ar Ginta radiem pēc viņa aiziešanas mūžībā.

Šo stāstu vēl jo traģiskāku darīja fakts, ka decembrī abi bija plānojuši apprecēties, un Jeļena jau bija sākusi kārtot formalitātes, lai pieņemtu Margas uzvārdu. To pēc viņa nāves sieviete arī turpina lietot.

"Par Gintu man ir tikai tās labākās atmiņas... Tagad arī viņa uzvārds. Es vairs nekad nemainīšu uzvārdu - Marga palikšu uz mūžiem. (..) Mēs viens otram iedvesām dzīvību.

Tāpēc man Ginta nāve bija tik smaga. It kā jau es taču viņam nebiju nekas... Līgava... Bet noteikti biju viņam tuvāka par miesīgu māsu," žurnālam Kas Jauns atzinusi Jeļena, kura, lai gan nebija paguvusi apprecēties ar Gintu, uzskatāma par skandalozāko atraitni Latvijā.

Tagad sieviete pošas kāzām - ar sava mūžībā aizgājušās līgavaiņa draugu, Latvijas Radio žurnālistu Eduardu Liniņu, ar kuru pērnā gada maijā viņu iepazīstinājis Gints, un Jeļena ir pārliecināta - arī pēc nāves līgavainis vēlējies, lai sieviete ir kopā ar Eduardu.

"Domāju, ka tieši Gints man Eduardu atveda. Gints sapņos nāca pie manis. Un viņš nenāca viens. Viņš nāca kopā ar Eduardu vai arī lika man piezvanīt Eduardam. Un, kas zīmīgi, pēc šada sapņa man zvana Eduards un saka - ejam uz operu... Braucam cept šašliku..." žurnālam Kas Jauns par liktenīgo pavērsienu stāstījusi Jeļena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!