Foto: Vida Press
Pēc daudzajiem skandāliem un likstām, kurās pēdējo mēnešu laikā iekūlusies 76 gadus vecā amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina, kura daudzo plastisko operāciju radīto seku dēļ tiek dēvēta par Kaķsievieti, viņas dzīve, šķiet beidzot nokārtojusi. Tiek vēstīts, ka sieviete izlīgusi ar savu mīļoto, modes mākslinieku Loidu Kleinu (abi attēlā).

Decembra sākumā pasauli pāršalca vēsts, ka Kaķsieviete ar šķērēm uzbrukusi savam mīļotajam. Savukārt drīz pēc šī incidenta Džoslīna Loidu apsūdzēja zādzībā un uzbrukumā viņai. Abi medijiem vēlāk klāstīja, ka attiecības neatgriezeniski izirušas.

Loids un Vaildenšteina bija pāris 13 gadus. Lai gan šķita, ka mīļoto nesaskaņas un plēšanās attiecībām pielikušas treknu punktu, tagad tapis zināms – abi tomēr izlīguši un atkal dēvējami par pāri.

"Es vēlos visas nesaskaņas atstāt pagātnē," visai lakoniska par viņas attiecībām ar Loidu komentāros medijiem bijusi Kaķsieviete, kura, kā vēsta tabloīdi, ne tikai izlīgusi ar bijušo mīļoto, bet arī atkal iziet kopā ar viņu sabiedrībā.

Pēdējās dienās fotogrāfiem vairākkārt izdevies karstasinīgo pārīti iemūžināt kopā dažādās sabiedriskās vietās, un abi kameru priekšā nav vairījušies arī no dažādām mīļuma izpausmēm, skūpstiem un saskanīgas dūdošanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!