Foto: F64

Līdz brīdim, kad mākslas telpa 64 krēsli Rīgas Būvvaldē iesniegs nepieciešamos dokumentus telpas pielietojuma statusa maiņai un realizēs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) prasības, 64 krēsli piedāvās aktiera Andra Buļa "privātās viesības".

Producents un mākslas telpas īpašnieks Juris Millers informējis, ka, iespējams, turpmāk izrādes apmeklēt varēs mazāks skatītāju skaits, bet attiecībā uz piektdien un sestdien paredzētajām Face Book. Post scriptum izrādēm atzinis, ka to publiskā izrādīšana tiek atcelta - izrāžu vietā notiks "Buļa privātas viesības, kuru laikā viesiem būs iespēja noskatīties izrādi Face Book. Post scriptum".

Viesības sāksies plkst.19.15, un ieeja tajās būs tikai ar ielūgumiem, kurus varēs saņemt apmaiņā pret biļetēm.

"Ja kāds no apmeklētājiem nevēlas veikt biļetes maiņu pret ielūgumu un apmeklēt Buļa viesības, kuru laikā notiks izrāde Face Book. Post scriptum, iegādātās biļetes varēs nodot mākslas telpas kasē līdz pulksten 19 vai apmainīt pret biļetēm uz tuvāko publisko izrādi, kas notiks, tiklīdz VUGD un Rīgas Būvvalde veiks, viņuprāt, nepieciešamo tehnisko nianšu un dokumentu saskaņošanu," klāstīja Millers.

Jau ziņots, ka 4.oktobrī Rīgā, Marijas ielas 20. nama 5. stāva dzīvoklī ar Buļa un Gaļinas Poliščukas jauno izrādi tika atklāta mākslas telpa 64 krēsli.

Pēc mākslas telpas atklāšanas tika saņemtas Rīgas būvvaldes un VUGD pārstāvju vēstules un notika tikšanās ar šo institūciju atbildīgajām personām. Tikšanās gaitā tika panākta abpusēja izpratne par lietām, kuras būtu risināmas, lai 64 krēsli atbilstu visām birokrātijas normām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!