Foto: Publicitātes foto/Vida Press
Nedēļa pašmāju šovbiznesā aizvadīta gana pikantā noskaņojumā, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dedzīgāk apspriestajām un karstākajam ziņām.

Tapis Latvijā piedauzīgākais Ziemassvētku klips

Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties gada skaistākajiem svētkiem, par muzikālu pārsteigumu parūpējusies apvienība "Ryga".

Lasīt vairāk

Kristīnes Belickas atgriešanās: es nožēloju ļoti daudz lietu savā dzīvē

Foto: Publicitātes foto

Skandalozā aktrise Kristīne Belicka, latviešu spēlfilmas "Mona" un savulaik vairāku Dž.Dž.Džilindžera izrāžu zvaigzne, pēc vairāk nekā sešu gadu pārtraukuma atsākusi piedalīties kinoprojektos un atgriezusies Dailes teātrī. Savulaik aktrises karjeras augšupeju pārrāva ieilgusī bohēma un aizraušanās ar alkoholu, bet tagad viņa ir atgriezusies.

Lasīt vairāk

Foto: Pirmizrādi piedzīvo latviešu seksa komēdija 'Svingeri'

Foto: DELFI

Trešdienas, 7. decembra, vakarā "Kino Citadele" pulcējās sabiedrībā zināmi cilvēki un vienkārši kino jomas interesenti, lai baudītu uz lielajiem ekrāniem nonākušo pašmāju pikanto komēdiju "Svingeri".

Lasīt vairāk

Šomase par Daugavpils koncertu: tas bija sprādziens

Foto: DELFI

Novembra izskaņā Latvijas šovbiznesu sašūpoja ziņa par dziedātājas Lienes Šomases uzstāšanos Daugavpilī, kuras laikā viņa, īpaši neizvēloties vārdus, dalījās pārdomās par valsti un Daugavpils Kultūras pils krēsliem.

Lasīt vairāk

Kaķsievietes traģiskais stāsts: sakropļota seja, izšķērdība un vardarbība

Foto: Vida Press

Starp pasaulē zināmākajiem ar plastikas ķirurģiju apsēstajiem cilvēkiem noteikti ierindojama amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina (attēlā). Sava izskata un dzīvesveida dēļ viņa vienmēr baudījusi mediju uzmanību, bet tagad 76 gadu vecās dāmas vārds nonācis tabloīdu virsrakstos, jo Vaildenšteinas kundze uzbrukusi mīļotajam.

Lasīt vairāk

Foto: Pašmāju kultūras gardēži 'Jevgeņija Oņegina' pirmizrādē

Foto: DELFI

Ceturtdienas, 8. decembra, vakarā Latvijas Nacionālajā operā pulcējās daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis, lai novērtētu Pētera Čaikovska operas "Jevgeņijs Oņegins" jauniestudējuma pirmizrādi, ko veidojusi aktrise un režisore Rēzija Kalniņa.

Lasīt vairāk

Pēdējā no Holivudas 'zelta laikmeta' leģendām. Kērkam Duglasam – 100

Foto: Vida Press

Piektdien, 9. decembrī, apaļu jubileju svin amerikāņu aktieris, producents un rakstnieks Kērks Duglass, viens no pēdējiem vēl dzīvajiem Holivudas "zelta laikmeta" pārstāvjiem – viņam šajā dienā aprit 100 gadi.

Lasīt vairāk

Top 6: Spilgtākie slavenību pāri Latvijā

Foto: Privātais arhīvs/LETA/Delfi

Starp sabiedrībā zināmiem pāriem daži izceļas īpaši spilgti, un "Delfi Izklaide" piedāvā sešus, kuri šajā gadā par sevi likuši runāt visvairāk.

Lasīt vairāk

Kardašjanas un Vesta laulība uz izjukšanas robežas

Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests turpina atkopties pēc nesen notikušā nervu sabrukuma. Šajā grūtajā periodā kā stabils balsts viņam blakus ir sieva – TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (abi attēlā). Tiesa, zinātāji medijiem izpļāpājušies, ka abu laulība daudzo likstu dēļ ir sašķobījusies.

Lasīt vairāk

Publicēts pirmais 'Pludmales patruļas' filmas treileris

Foto: Vida Press

Seriāls "Baywatch" ("Pludmales patruļa") ierindojams starp pasaulē labāk zināmajiem TV projektiem, bet jau nākamgad iznāks filma, kas uz lielajiem ekrāniem ļaus baudīt pievilcīgo glābēju ātrumu un daili.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!