Foto: Vida Press

Par "nepilngadīgo līgavu" dēvētā amerikāņu daiļava Kortnija Stodena kārtējo reizi pārsteigusi sabiedrību. Meitene, kura slavu iemantoja, apprecoties ar par sevi krietni vecāko seriāla Lost zvaigzni Dagu Hačinsonu (abi attēlā) un pēc tam no viņa izšķiroties, atkal ir saderinājusies – viņa pieņēmusi bijušā vīra bildinājumu.

19 gadus vecā Kortnija un 54 gadus vecais Hačinsons šonedēļ apstiprinājuši, ka mēģinās vēlreiz dibināt kopīgu ģimeni - viņi pārlieku mīlot viens otru, lai padotos pēc pirmās neveiksmes.

Nepilngadīgās līgavas māte Krista Kellere ārvalstu medijiem šonedēļ paskaidrojusi, ka pēc šķiršanās Kortnijai ir bijusi iespēja iepazīt citus vīriešus, bet viņa nolēmusi atgriezties pie sākotnējās izvēles - sava vīra.

Jau vēstīts, ka Kortnija pie vīra izgāja 16 gadu vecumā, bet pēc divarpus gadiem gadiem - pērnā gada novembrī - laulība izjuka. Toreiz, skaidrojot šķiršanās iemeslus, Kortnija kā galveno traucēkli minēja lielo vecuma starpību.

Pēc šķiršanās meitene pārlieku nebēdājās, bet darīja visu, lai piesaistītu fotogrāfu un mediju uzmanību - te lieti noderēja par vīra naudu veiktās plastikas operācijas, kas Kortnijai ļāvis uzlabot gan auguma aprises, gan seju.

To, ka mīlestības atgriešanās nav vien tukši vārdi, apliecina ne tikai Kortnija un Daga apņemšanās jau šī gada izskaņā atkal salaulāties, bet arī manīgo paparaci uzņemtās fotogrāfijas, kurās iemūžinātas pārīša kaislīgās izklaides Losandželosas pludmalē, un žilbinošais saderināšanās gredzens Kortnijas pirkstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!