Foto: Vida Press

Kopš amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Stodena (attēlā), kura plašāk pazīstama savas iesaukas –nepilngadīgā līgava – dēļ, šķīrusies no sava slavenā vīra, viņa dara visu, lai nezaudētu to popularitātes kripatiņu, kas vēl saglabājusies.

Kad Stodena apprecējās ar seriāla Lost aktieri Dagu Hačinsonu, kurš par viņu ir 35 gadus vecāks, efektīgā blondīne vēl nebija sasniegusi pilngadību, taču tiklīdz viņa nosvinēja savu astoņpadsmito jubileju, meitene taisnā ceļā devās pie plastikas ķirurgiem, lai palielinātu krūtis.

Tieši milzīgās silikona krūtis ir pēdējais salmiņš, pie kā nereti ķeras Stodena, lai pievērstu sev apkārtējo ļaužu uzmanību. Tā, piemēram, šonedēļ viņa apmeklēja saviesīgu pasākumu tērpā, kurš knapi spēja saturēt viņas milzīgos apaļumus.

Kortnija devās vakariņās ar slaveno producentu Deividu Veintbraumu, lai apspriestu savu iespējamo dalību realitātes šovā Hollywood Hillbillies, un nepilngadīgā līgava šim notikumam bija sarūpējusi īpaši seksīgu tērpu - melnu un ļoti pieguļošu minikleitu, kura visā krāšņumā izspīlēja blondīnes milzīgās silikona krūtis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!