Foto: Vida Press

Amerikāņu TV šovu zvaigzne Kortnija Stodena (attēlā), kurai publiskajā telpā tiek dēvēta arī par "nepilngadīgo līgavu", sabiedrībā parasti iziet ļoti krāšņā paskatā – ar košu grimu un izteiksmīgu tērpu -, taču paparaci beidzot viņu izdevies noķert bez kosmētikas.

Kopš Kortnija šķīrusies no sava vīra Daga Hačisona (Horass no seriāla Lost), kurš par viņu ir 35 gadus vecāks, un no efektīgas blondīnes pārtapusi par tumšmati, viņa kļuvusi par kārdinošu kumosiņu slavenību fotogrāfiem.

Paparaci jau ilgu laiku centās iemūžināt kadrus, kuros Stodena redzama bez grima, un beidzot viņiem tas arī izdevies - nesen "nepilngadīgā līgava", vedot pastaigāties savu sunīti, bija izvēlējusies pavisam ikdienišķu apģērbu, kā arī dabisku izskatu.

Šoreiz meitene uz apkārtējo fona izskatījās pavisam parasta, un bez košā grima, minikleitiņas un augstpapēžu kurpēm tumšmatē ir visai grūti atpazīt Stodenas vaibstus, tiesa, viņas milzīgās, mākslīgās krūtis joprojām ir neiespējami nepamanīt.

Jau vēstīts, ka "nepilngadīgās līgavas" iesauku Stodena izpelnījās 16 gadu vecumā, kad apprecējās ar aktieri Dagu Hačisonu, kurš par viņu ir 35 gadus vecāks.

Tagad meitene bauda brīvību - novembrī ārvalstu mediji ziņoja, ka Stodenas un Hačinsona divarpus gadus ilgusī laulība tiek šķirta. Meitene klāstīja, ka šķiršanās noritējusi "draudzīgi" un bijušais vīrs turpinās rūpēties par viņas karjeru. Tāpat tapis zināms, ka, lai gan oficiāli laulība šķirta, abi turpinās dzīvot vienā mājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!