Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma, realitātes šovu zvaigzne un repera Kanjes Vesta sieva Kima Kardašjana (abi attēlā) pēc otrā mazuļa nākšanas pasaulē vairākus mēnešus vairījusies no iziešanas sabiedrībā. Šonedēļ viņa beidzot izdarījusi to, ko daudzi gana ilgi gaidījuši – atrādījusi savu pēcdzemdību figūru.

Kardašjana ar apskaužamu regularitāti vienmēr centusies pasaulei par sevi atgādināt, un fakts, ka realitātes šovu zvaigzne pēdējā laikā slēpās no publicitātes, darīja bažīgus daudzus.

Fani var atviegloti uzelpot – kā liecina paparaci foto, ar Kimu viss ir vislabākajā kārtībā. Slavenību fotogrāfi šonedēļ viņu iemūžinājuši Ņujorkā, un attēlos beidzot iespējams novērtēt daiļavas auguma aprises divus mēnešus pēc dzemdībām.

Kardašjana savu augumu bija iespīlējusi pieguļošā triko, un ārvalstu mediji viņas ķermenim veltījuši tādus sajūsmas pilnus komplimentus kā "žilbinošs" un "satriecošs".

Tiesa, Kimai nācies pamatīgi nopūlēties, lai iegūtu cerēto efektu – pēc mazuļa nākšanas pasaulē viņa sociālajos tīklos ne vienu reizi vien sūkstījusies, katru dienu vairākas stundas svīstot sporta zālē, lai atgūtu iepriekšējās auguma aprises.

Paparaci bildes vērtējamas kā unikālas, jo tajās pirmo reizi iespējams novērtēt Kimas smagā darba un sūro treniņu rezultātus.

Jau vēstīts, ka Kardašjanas un Vesta otrais bērns pasaulē nāca aizvadītā gada decembrī. Vecāki mazulim deva dievišķu vārdu – Seints. Pārim ir arī kopīga meitiņa Norta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!