Pēc tautas mīlētās dziedātājas Ineses Adario jeb Kombuļu Ineses paziņojuma par to, ka viņas vīrs Paskvāle jau pavisam drīz viens pats dosies padzīvot uz dzimto Itāliju, fani sāka sačukstēties par pāra pajukšanu. Nu pats Paskvāle (pāris attēlā) ievieš skaidrību šajā jezgā, atklājot, kāpēc izvēlējies uz vairākiem mēnešiem aizbraukt.

"Jā, es tiešām šovasar uz Itāliju došos viens. Man jāaizbrauc satikt vecākus un citus radiniekus, kurus neesmu redzējis jau kopš pagājušās vasaras. Izlēmu, ka došos viens, jo nevēlos, lai Inese manu vajadzību dēļ upurē savu karjeru – zinu, ka viņai kā dziedātājai vasara ir galvenais koncertu laiks," sarunā ar DELFI Izklaidi skaidro Paskvāle.

Viņš atklāj, ka Itālijā vasarā iecerējis arī pastrādāt un nopelnīt ģimenei naudiņu, tāpēc ņemt sieviņu līdzi nebūtu prāta darbs, jo viņa Itālijā varētu justies vientuļa.

Paskvāle atklāj – jau septembrī viņš atgriezīsies Latvijā. "Mani vispār pārsteidza tas, kādu ažiotāžu sacēlusi vēsts par manu aizbraukšanu. Jā, atzīšos, ka tad, kad tikko ierados Latvijā, man nācās dzirdēt daudz ko sliktu un dīvainu par manu Inesi un mūsu attiecībām.

Taču tajā pašā laikā netrūka tādu cilvēku, kuru attieksme bija pozitīva," spriež itālis. Viņa sirds, atstājot mīļoto vienu Latvijā uz vairākiem mēnešiem, būs droša, jo itālis secinājis, ka Latvijā pārsvarā dzīvo labi cilvēki.

"Ineses koncertos esmu novērojis, kāda mīlestība nāk no viņas faniem. Protams, visās valstīs ir labi un slikti ļaudis, tas ir normāli. Taču es ļoti cienu Latviju, jo esmu novērojis to, ka labie ļaudis šeit ir lielā pārsvarā," priecīgs Paskvāle.

Itālis uzsver – baumām par krīzi skaistā pāra laulībā nav nekāda pamata. Vēl jo vairāk – vairāku mēnešu atšķirtība tikai stiprinās viņa mīlu.

"Mēs ar Inesi viens otru mīlam ar katru dienu arvien vairāk. Mēs nekad pat domās neesam apsvēruši laulības šķiršanas iespēju! Ja es varētu, es apprecētu Inesi vēlreiz," mīlestības pilns ir Paskvāle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!