Foto: Vida Press

Pirmdien pasauli pāršalca vēsts, ka Parīzē aplaupīta amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu personība Kima Kardašjana (attēlā kopā ar meitu). Bruņoti vīri maskās ielauzās viņas luksusa viesnīcas numuriņā un nozaga dārglietas miljoniem dolāru vērtībā. Vairākas dienas slavenā sieviete vairījās no fotogrāfiem, bet beidzot tiem izdevies viņu iemūžināt.

Atgādinām, ka laupīšanas laikā zagļi izturējās īpaši cietsirdīgi – noziedznieki sasēja Kimu, kura vāļājās gultā vienā halātiņā. Ļaundari piedraudēja viņai ar ieroci, un sievietei nācās lūgties, lai viņu nenogalina.

Noziedznieki piesavinājās dārglietas aptuveni sešu miljonu eiro vērtībā, kā arī vairāk nekā četrus miljonus vērtu saderināšanās gredzenu, un aizbēga no notikuma vietas ar velosipēdiem. Laupīšana ilga aptuveni sešas minūtes.

Pēc šī satraucošā incidenta Kima sniedza liecību Parīzes policijai un lielā steigā devās uz Ņujorku, kur viņa vairākas dienas slēpās no sabiedrības un mediju uzmanības viņas ģimenei piederošajā dzīvoklītī.

Tabloīdi vēsta, ka ceturtdien Kardašjana ar ģimeni atgriezusies Losandželosā – zinātāji medijiem pastāstījuši, ka šajā pilsētā viņa jūtoties visdrošāk.

Preses fotogrāfiem izdevies Kimu iemūžināt pēc vairāku dienu pārtraukuma. Sieviete, izkāpjot no lidmašīnas, bija paslēpusi seju zem kapuces, savukārt uz savu Losandželosas savrupnamu viņa nogādāta melnā džipā, kuru stingri uzraudzījuši vairāki miesassargi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!