Foto: Vida Press
Mediji jau atkal sākuši vētīt britu prinča Harija mīlas dzīvi, un jaunākie virsraksti britu tabloīdos vēsta, ka viņam izveidojušās romantiskas attiecības ar pievilcīgu amerikānieti – sabiedrisko attiecību speciālisti Džuljetu Labellu (attēlā).

31 gadu vecais princis, kurš nereti tiek dēvēts par vienu no iekārojamākajiem vecpuišiem pasaulē, ar Džuljetu iepazinies šī gada sākumā. To izdevumam The Sun atklājis kāds slepens informators.

Tiek ziņots, ka Harijs un Džuljeta, kura strādā modes zīmola Dior paspārnē, pirmo reizi satikušies Losandželosā, un abi viens otram tik ļoti iepatikušies, ka joprojām turpina sazināties.

22 gadus vecā sabiedrisko attiecību speciāliste pilnībā atbilstot Harija gaumei. "Princim ļoti patika pavadīt laiku ar Džuljetu. Viņai ir blondi mati, viņa ir draudzīga un forša.

Džuljeta ir jautra, pašpārliecināta un necenšas slēpt savu seksualitāti. Viņai piemīt bohēmiskais gars, kurš tik ļoti patīk princim," The Sun pastāstījis informators.

Tiesa, Harijs un Džuljeta pagaidām nav nedz apstiprinājuši, nedz nolieguši izskanējušās runas par abu romānu, taču tas slavenību dzīvi atspoguļojošajiem medijiem nav liedzis paziņot, ka britu princis beidzot atradis sev līgavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!