Foto: Reuters/Scanpix
Visa pasaule ar milzīgu aizrautību vienmēr sekojusi līdzi notikumiem britu karaļnamā, un par vienu no pasaules iekārojamākajiem vecpuišiem dēvētā prinča Harija privātajā dzīvē noticis vērienīgs pagrieziens – viņš beidzot apmeklējis saviesīgu pasākumu kopā ar savu mīļoto meiteni Kresidu Bonasu (abi attēlā).

29 gadus vecais princis, kurš iemantojis dumpinieka slavu un savulaik pamanījies iekļūt ne vienā vien skandālā, pēdējā laikā kļuvis daudz nopietnāks, un iespējams, ka tas noticis, tieši pateicoties viņa draudzenei, ar kuru kopā karaliskās ģimenes pārstāvis aizvadītajā nedēļā apmeklēja vairākus publiskus pasākumus.

Harijs un 25 gadus vecā aristokrātu dzimtas pārstāve Kresida Bonasa satiekas jau aptuveni divus gadus. Līdz šim abi mīlnieki centās savas attiecības neafišēt, taču aizvadītajā nedēļā pāris beidzot izgāja sabiedrībā kopā un arī nekautrējās izpaust savas jūtas.

Kresida bija Harija pavadone Vemblija stadionā notikušajā labdarības pasākumā Free the Children, kurā princis pārstāvēja karaļnamu un teica svinīgu uzrunu. Savukārt divas dienas vēlāk abi mīlnieki apmeklēja regbija spēli.

Šī negaidītā attiecību publiskošana jau radījusi pamatu baumām, ka princis Harijs pavisam drīz varēt savu mīļoto bildināt, taču pagaidām nedz viņš, nedz Kresida nav snieguši komentāru par saviem nākotnes plāniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!