Foto: AFP/Scanpix

Oktobra sākumā Parīzē par garnadžu upuri kļuva amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā). Viņa visu šo laiku vairījusies no mediju uzmanības un nav sniegusi nekādus komentārus, taču viņas radi ir krietni vien runīgāki.

Kimas māsa Hloja šonedēļ viesojusies populārā amerikāņu TV šovā "The Ellen DegGeneres Show", kurā viņa pastāstījusi, kā šobrīd jūtas Kima un kā bruņotā laupīšana ietekmējusi visu ģimeni.

Hloja atklājusi, ka Kimai šobrīd galīgi nesokas viegli. Viņa esot piedzīvojusi lielu traumu un joprojām mēģina emocionāli tikt pāri nelāgajam incidentam. "Tas, kas ar viņu notika, bija briesmīgi," skaidrojusi Kardašjanu klana pārstāve.

Kimas māsa pavēstījusi, ka ģimene ļoti atbalsta Kimu un šiem grūtajiem laikiem viņi visi tiks pāri kopīgiem spēkiem. Tiesa, incidents raisījis arī pārdomas par savas dzīves atspoguļošanu sociālajos tīklos.

"Tas ir kā brīdinājuma zvans, ka dzīvē jāievieš korekcijas. Kima to visu uztver ļoti nopietni," sacījusi Hloja, aprakstot, kādas ir viņas aplaupītās māsas šī brīža domas par nemitīgu zīmēšanos sociālajos tīklos, kas, kā mēs zinām, vienmēr bijis viens no Kimas lielākajiem hobijiem.

Tiesa, Kima pēc laupīšanas pazudusi no aprites – viņas sociālo tīklu profili jau labu laiku nav papildināti ar jaunu informāciju. Pagaidām arī nav zināms, vai viņa atgriezīsies pie vecajiem ieradumiem.

Savukārt anonīms informators izdevumam "E!" pastāstījis, ka Kima vērsusies pēc palīdzības pie psihologiem, jo viņu mēdz pārņemt lielas bailes un paranoja, kad viņa paliek vienatnē. Kardašjanai joprojām atmiņā uzplaiksnī baisās aplaupīšanas ainiņas.

Tāpat jāatzīmē, ka laupīšanas dēļ uz kādu laiku iepauzēta ģimenes šova "Keeping Up With The Kardashians" filmēšana.

Atgādinām, ka pēc laupīšanas netrūka ļaužu, kas publiski paziņoja, ka Kima pati izprovocējusi zagļus viņu aplaupīt, nemitīgi sociālajos tīklos izrādoties ar savu bagātību. Arī Francijas policija sniedza paziņojumu, ka viņa pati sevi padarījusi par upuri.

Atgādinām, ka bruņotā laupīšana, kuras laikā Parīzē tika apzagta Kima, notika oktobra sākumā. Zagļi piesavinājās rotas aptuveni sešu miljonu eiro vērtībā, kā arī vairāk nekā četrus miljonus vērtu saderināšanās gredzenu un divus telefonus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!