Foto: Vida Press

Viens no tabloīdu šī brīža karstākajiem tematiem ir nesenā Kimas Kardašjanas (attēlā) aplaupīšana Parīzē. Bruņoti vīri maskās no viņas viesnīcas numuriņa aiznesa dārglietas miljoniem dolāru vērtībā. Lietas izmeklēšanā iesaistījusies ne tikai policija, bet arī mediji, un atklājušies atkal jauni fakti.

Kardašjanai nemitīgi pa pēdām seko prāvs paparaci pūlis, un beidzot fotogrāfi var izdarīt ko lietderīgu – palīdzēt Kimai. Policija iztaujājusi vairākus sensāciju medniekus ar kamerām, un viņu liecības izrādījušās ļoti noderīgas.

Aizdomīgais "Fiats"

Policijas rīcībā nonācis paparaci video, kurā iemūžināts kāds aizdomīgs "Fiat" markas automobilis, kas sekojis Kimai. Sižets tapis pagājušajās brīvdienās, neilgi pirms laupīšanas.

"The Daily Mail" vēsta, ka vairāki paparaci policistiem apstiprinājuši – kad Kima ar māsu Kortniju un vīru Kanji Vestu iznākusi no "Givenchy" buduāra un iesēdusies auto, pie apvāršņa parādījies aizdomīgais "Fiat".

Arī bariņš paparaci uz mocīšiem sekojuši līdzi Kimai. Tiek vēstīts, ka daiļava ar saviem kompanjoniem nogādāta uz kādu Parīzes restorāniņu. Visu ceļu viņai cītīgi pa pēdām sekojis iepriekš minētais auto.

Paparaci esot bijuši nokaitināti par nelūgto viesi, tādēļ ar mocīšiem to kādā brīdī mēģinājuši taranēt.

Preses fotogrāfi sacījuši, ka automašīnu vadījis kāds uzvalkā tērpts vīrietis, kurš skaļi sarunājies pa mobilo telefonu. Paparaci apstiprinājuši, ka viņš arī mēģinājis iekļūt restorānā, kurā Kima vakariņojusi, taču apsardze viņu patriekusi.

Noslēpumaini izsekotāji

Tāpat paparaci piefiksējuši, ka tas pats vīrietis ložņājies ap mitekli, kurā bija apmetusies Kima. Vienu dienu viņš esot aptuveni divas stundas dirnējis pie nama, trauksmaini spaidot telefonu un nemitīgi novērojot vārtus. Noslēpumainā kunga identitāte pagaidām nav zināma.
Foto: Vida Press
Savukārt kāds Francijas policijai pietuvināts informators "The Daily Mail" atklājis, ka likumsargiem jau izdevies noskaidrot, ka Kimu vairākas dienas izsekojuši divi vīrieši, kuri, visticamāk, bijuši iesaistīti zādzībā. Abi, izliekoties par fotogrāfu un detektīvu, pat esot mēģinājuši iekļūt Kimas apartamentos.

Savukārt pamatīgs robs izmeklēšanā ir fakts, ka video novērošanas kameras neko nav iemūžinājušas – nedz noziedznieku ielaušanos namā, nedz bēgšanu pēc laupīšanas un citas nozieguma detaļas. Šo informāciju kāds zinātājs nodevis izdevumam "TMZ".

Cilvēki no iekšpuses

Foto: Vida Press
Tiesa, "The Sun" vēsta, ka policijai izdevies iegūt novērošanas kameru materiālu no otrā ielas pusē esošā nagu kopšanas salona. Uzvirmojušas runas, ka tajās iemūžināti Kimas aplaupītāji.

Policija joprojām meklē piecus laupītājus, kas ielauzās namā, kurā bija apmetusies Kima. Izvirzīta versija, ka noziedznieki pārstāvējuši kādu austrumeiropiešu bandu, kurai apzagt Kardašjanu palīdzējuši "cilvēki no iekšpuses".

Atgādinām, ka zagļi Kimu sasēja, piedraudēja viņai ar ieroci un iespundēja vannasistabā. Ļaundari paņēma dārglietas aptuveni sešu miljonu ASV dolāru vērtībā, kā arī gredzenu 4,5 miljonu vērtībā un divus telefonus.

Lietas šķetināšanā pagaidām ir daudz neskaidrību un noslēpumu, un arvien biežāk publiskajā telpā izskan viedoklis, ka Kima, iespējams, zādzību iestudējusi, lai mākslīgi radītu sensāciju un iegūtu kāroto preses un sabiedrības uzmanību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!