Foto: AFP/Scanpix
Beidzot var atviegloti uzelpot visi amerikāņu sabiedrības dāmas un TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas (attēlā) fani. Daiļava pēc vairāku nedēļu klusēšanas beidzot atgriezusies sociālajos tīklos.

36 gadus vecā Kima par sevi atgādinājusi "Facebook" tīklā. Daiļavas oficiālajā lapā publicēts foto, kurā viņa, laiski atlaidusies krēslā, darbojas ap savu viedtālruni, kas, kā liecina bildes apraksts, ievietots viņas dizainētajā "Lumee" vāciņā ar gaismiņām.

Tāpat atjaunots arī Kardašjanas oficiālās mājaslapas saturs – fani iepriecināti ar video no Kimas bērnības, kurā iemūžinātas Helovīna svinības.

Tiesa, ārvalstu mediji vēsta, ka, visticamāk, par Kimas šīs nedēļas aktivitātēm atbildīgi viņas darbinieki, taču tie noteikti saņēmuši atļauju no pašas Kardašjanas rīkoties viņas vārdā.

Daiļavas fani nav vīlušies, un fakts, ka Kima virtuālajā vidē izrādījusi kaut kādas dzīvības pazīmes, vieš cerību, ka pavisam drīz viņa atgriezīsies arī "Instagram" tīklā un padalīsies ar kādu selfiju.

Atgādinām, ka oktobra sākumā Kima cieta bruņotā laupīšanā Parīzē. Zagļi viņu sasēja, piedraudēja ar ieroci un nozaga dārglietas un rotas vairāk nekā 10 miljonu eiro vērtībā. Pēc šī incidenta Kardašjana vairījusies no iziešanas sabiedrībā un savu gaitu atspoguļošanas sociālajos tīklos.

Vairāki informatori pēc Parīzes incidenta skaidroja, ka laupīšana Kimai raisījusi pārdomas par viņas dižmanīgo dzīvesveidu. Tas raisīja pamatu runām, ka, iespējams, izrādīties kārā Kardašjana neatgriezeniski zudusi.

Tiesa, aizvadītajā nedēļā viņa beidzot izgāja no mājas un paparaci tika pie jauniem kadriem. Turklāt kāds anonīms informators medijiem pastāstīja, ka Kima tomēr esot noilgojusies pēc fanu pūļiem un uzmanības – viņai bez iziešanas sabiedrībā esot kļuvis garlaicīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!