Foto: Vida Press

Pēdējās pāris nedēļas amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu personība Kima Kardašjana (attēlā) vairījusies no iziešanas sabiedrībā un publisku pasākumu apmeklēšanas, jo viņa cenšas atgūties no oktobra sākumā piedzīvotās bruņotās laupīšanas. Tiesa, izskatās, ka vecus ieradumus grūti mainīt – daiļava pamazām atgriežas saviesīgajā apritē.

Bruņotajā laupīšanā nešpetni ļaundari Kimu sasēja, piedraudēja viņai ar ieroci un nozaga rotas vairāk nekā 10 miljonu eiro apmērā. Tuvinieki pēc baisā notikuma pastāstīja, ka viņai neklājoties viegli – Kardašjana bija pat vērsusies pie dakteriem, lai tie palīdzētu viņai pārvarēt psiholoģisko traumu.

Vēlāk slepeni informatori vēstīja, ka laupīšana esot bijis tik smags trieciens, ka Kimai sākusi pārdomāt savu dižmanīgo dzīvesveidu, izrādīšanos soctīklos un dzīves vērtības. Tabloīdi satraucās, ka Kardašjana, kuru pasaule agrāk pazina, iespējams, ir neatgriezeniski zudusi.

Tiesa, jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka faniem nav pamata satraukties – Kima šonedēļ beidzot izgājusi no mājas. Savukārt kāds anonīms avots izdevumam "People" pastāstījis, ka viņa esot sākusi ilgoties pēc agrākā dzīvesveida un mediju un sabiedrības jūsmīgās uzmanības.

Šonedēļ Kima apmeklējusi arī vairākus sava vīra repera Kanjes Vesta koncertus. Tiesa, lai gan viņa centusies pievērst sev pēc iespējas mazāku uzmanību, sieviete esot bijusi priecīga atkal atgriezties cilvēkos.

"Kima bija ļoti priecīga, ka devās uz koncertu. Izskatās, ka viņai sāk kļūt nedaudz garlaicīgi. Viņa nolēmusi ieplānot vēl citas iziešanas sabiedrībā un varbūt pat došanos ceļojumā. Lietas pamazām atgriežas jaunās ierastajās sliedēs," "People" stāstījis informators.

Jāatzīmē, ka atsākusies arī Kardašjanu ģimenes veidotā realitātes šova filmēšana. Tiesa, sociālajos tīklos Kima joprojām par sevi nav devusi nekādas jaunas ziņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!