Foto: AFP/Scanpix

Gaismā nākusi jauna informācija par bruņoto laupīšanu, kurā amerikāņu TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) cieta šoruden. Policija joprojām nav tikusi uz pēdām ļaundariem, kuri piesavinājās dārglietas vairāk nekā 10 tūkstošu eiro vērtībā.

36 gadus veco Kimu oktobra sākumā Parīzē aplaupīja pieci bruņoti un maskas tērpti vīrieši. Noziedznieki pret viņu nebija žēlīgi – ļaundari Kardašjanai piedraudēja ar ieroci, sasēja viņu un, tērptu vienā halātiņā, iesēdināja vannā.

Vēlāk tapa zināms, ka noziedznieki no notikuma vietas aizbēguši ar divriteņiem, bet īsi pēc laupīšanas parādījās informācija, ka zagļi bijuši neuzmanīgi – uz ielas pie luksusa viesnīcas, kurā bija apmetusies Kima, tika atrasts dārgakmeņiem rotāts krustiņš.

Savukārt šonedēļ anonīms informators no Parīzes policijas izdevumam "Us Weeky" nopludinājis ziņas, ka izmeklēšana iestrēgusi. Avots skaidrojis, ka "policija ne tuvu nav tikusi uz pēdām zagļiem".

"Jau pagājuši divi mēneši, bet mums joprojām nav izdevies neko noskaidrot par aplaupītājiem. Iespējams, jums tas liksies dīvaini, bet izmeklēšana var ilgt mēnešiem, pat gadiem ilgi, lai beidzot noslēpums tiktu atrisināts," stāstījis avots no policijas.

Informatora vaļsirdība un atklātība ar jaunu sparu likusi uzvirmot runām, ka, iespējams, Kardašjanas aplaupīšana bija inscenēta. Tiesa, pati Kima joprojām klusē un vairās ne tikai no starmešu gaismām, bet arī savas privātās dzīves komentēšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!