Foto: Vida Press
Jauns pavērsiens piedzīvots amerikāņu sabiedrības dāmas un TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas (attēlā) aplaupīšanas lietā. Mediji vēsta, ka atradusies viena no zagļu paņemtajām rotaslietām – grezns krustiņš.

Atgādinām, ka bruņotā laupīšana, kuras laikā Parīzē tika apzagta Kima, notika oktobra sākumā. Zagļi piesavinājās rotas aptuveni sešu miljonu eiro vērtībā, kā arī vairāk nekā četrus miljonus vērtu saderināšanās gredzenu.

Zagļi no notikuma vietas aizbēga, neatstājot nekādas pēdas, taču izdevuma "TMZ" rīcībā šonedēļ nonākusi informācija, ka laupītāji tomēr pieļāvuši kļūdu.

Nākamajā dienā pēc laupīšanas pie mitekļa, kurā Parīzē bija apmetusies Kima, esot atrasta viena no zagļu paņemtajām rotām – vairāk nekā 33 tūkstošus ASV dolāru vērts kulons-krusts.

Tiek vēstīts, ka to uz ielas mētājamies pamanījis kāds nejaušs garāmgājējs. Rota nodota policijas rīcībā, un šobrīd tiek pētīts, vai uz atrastā krustiņa ir zagļu DNS pēdas.

"TMZ" ziņo, ka kopumā laupīšanā nozagtas 13 dažādas rotas. Tajā skaitā arī otrs saderināšanās gredzens, kuru Kimai viņas vīrs Kanje Vests uzdāvināja septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!