Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītajās brīvdienās satraukumu presē izraisīja "Krievijas iekārojamākā līgava" Ksenija Sočaka, kura šķīrās no šī titula, apprecēdamies ar aktieri Maksimu Vitorganu (abi kopā attēlā).

Tikmēr Ksjušas māte Ludmila Narusova medijiem atklājusi dažas detaļas par laulību ceremoniju - izrādās, viņa par tām zinājusi jau pirms mēneša, bet, pēc jaunlaulāto prasības, nevienam par tām nav teikusi.

Viņa pastāstījusi, ka par gaidāmajām kāzām nav zinājuši pat tuvinieki, un tas esot bijis pats grūtākais - šo faktu noslēpt no radiem un draugiem.

"Tas nebija sasteigts lēmums. Tuvinieki zināja jau pirms mēneša, vienkārši viņa to centās slēpt no preses. Ksenija gribēja, lai tie ir viņas svētki, nevis paparaci triumfs. Es kā māte atbalstu jebkuru meitas lēmumu - galvenais, lai viņai būtu labi," teica Narusova.

Sobčakas māte paskaidrojusi, ka kāzas tradicionālajā izpausmē nemaz neesot bijušas. Viss bijis ikdienišķi, bet tāda bijusi jaunlaulāto vēlme. No tradicionālajiem atribūtiem bijuši tikai laulību gredzeni un krēmkrāsas kāzu kleita, ko darinājusi dizainere Uļjana Sergijenko.

Tāpat Narusova nav vēlējusies komentēt, vai jaunlaulātie devušies kāzu ceļojumā. "Man ir pieteikts klusēt, un es klusēšu," teica Sobčakas māte.

Jau vēstīts, ka negaidīto pārsteigumu Sobčaka un Vitogans sagādāja 1. februārī, kad kinoteātrī Фитиль, kur bija plānota Vitorgana filmas pirmizrāde, uz skatuves izskrēja abi jaunlaulātie kāzu tērpos un paziņoja, ka tagad viņi ir vīrs un sieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!