Foto: Publicitātes foto
Slavenākā Mežciema repera Edija Meļņa mīļotā meitene Violeta Polikarenko jeb Violeta Meynell (attēlā) vis neguļ uz sava puiša panākumu lauriem - tā vietā viņa pati cenšas iemantot atpazīstamību kā modele un blogotāja.

Violeta ir izveidojusi blogu Violetameynell.com, kurā regulāri veic dažādus ierakstus par modes un stila aktualitātēm, kā arī jaunākajām grima tendencēm. Tāpat pievilcīgā blondīne dod dažādus noderīgus padomus, un nereti viņa arī pauž savu viedokli kādā aktuālā jautājumā, piemēram, par smēķēšanas kaitīgumu.

Turpinot attīstīt savu blogu, Meynell sākusi ierakstus papildināt arī ar video. Šonedēļ Violeta publiskojusi sižetu, kurā atspoguļots viņas brauciens uz modeļu konkursu Stokholmā, savukārt janvāra vidū viņa saviem sekotājiem sniegusi padomu video, kurā atklājusi, ko puišiem noteikti vajadzētu zināt, lai iepatiktos meitenēm.

Gandrīz trīs minūtes garajā video, kurš tīmekļa vietnē Youtube jau apskatīts vairāk nekā astoņtūkstoš reižu, Meynbell nesavtīgi dalījusies ar vairākiem padomiem, ko puišiem vajadzētu ņemt vērā, ja vēlas izveidot veiksmīgas attiecības.

Savu sakāmo Violeta sāk ar padomu, ka puišiem nevajadzētu savas mīļotās meitenes dēvēt par "kiskām", "mazulītēm" un tamlīdzīgs vārdos, jo daiļā dzimuma būtnēm šādi apzīmējumi liek justies lētām.


Tāpat Meynell vīriešiem iesaka beidzot aptvert, ka viņi smird, tādēļ stiprā dzimuma pārstāvjiem noteikti vajadzētu lietot dezodorantu. Arī ar sportu un pārlieku lielu muskuļu kačāšanu nevajadzētu aizrauties, jo meitenēm nemaz nepatīkot pārāk trenēti vīrieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!