Foto: Publicitātes foto

Latvijas fitnesa zvaigznēm šis ir īsts ģimenes gads. Karīna Akmens iepauzējusi ar karjeru bērniņa dēļ, nesen apprecējies Eduards Ševčenko, bet nupat par saderināšanos paziņojusi Kristīne Freiberga (attēlā Aleksandra Sokolova sesijā), viena no Latvijas šī brīža spožākajām zvaigznēm sieviešu fitnesā.

Kristīnes vārds allaž tiek piesaukts pašu sportistu aprindās, ja jārunā par īpaši iedvesmojošiem kolēģiem, kuri, pateicoties savai mērķtiecībai, spējuši kalnus gāzt.

Arī pati Kristīne "Delfi Izklaidei" atklājusi, ka viņai nekas nav pasniegts uz zelta paplātītes vai nokritis no gaisa.

Lai realizētu savus sapņus, Kristīne apvienojusi nodaļas vadītājas darbu medicīnas laboratorijā ar vizāžistes profesiju, paralēli studējusi Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija, lai iegūtu trenera sertifikātu, un nopietni gatavojusies sacensību sezonai.

Zīmīgi, ka Kristīnes saderinātais ir treneris Uldis Upītis – vīrietis, kurš pirms četriem gadiem iedvesmoja meiteni nopietni pievērsties lielajam fitnesam.

Ziņu par saderināšanos Kristīne draugiem un faniem nodevusi ar "Facebook" starpniecību. Pāris stundu laikā iedvesmojošā jaunā sieviete jau saņēmusi simtiem apsveikumu un laba vēlējumu no draugiem, faniem un sporta mīļotājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!