Foto: Mango

Bijušā premjerministra Viļa Krištopana 19 gadus vecā meita Nikola pieņēmusi mīļotā puiša Mārtiņa (abi attēlā) bildinājumu, un abi jaunieši sākuši jau apsvērt kāzu plānus.

Jaunākā Krištopana ģimenes atvase ar savu draugu Mārtiņu Pauru iepazinās pirms aptuveni diviem gadiem - jau neilgi pēc abu jauniešu iepazīšanās Nikola savu jaunatrasto mīlestību izrādīja arī publiskos burziņos.

Par to, ka attiecības kļuvušas patiešām nopietnas un abi nolēmuši domāt par kāzām, Nikola saviem draugiem sociālajos tīklos pavēstīja jau pērnā gada novembrī, bet tagad viņa žurnālam Kas Jauns arī pamatojusi savu izvēli saistīt dzīvi ar vienaudzi.

"Tā ir neaprakstāma laimes sajūta, ko izbaudu šajās attiecībās. Viņš patiešām ir vīrietis, ar kuru jūtos gatava apprecēties," atzinusi Nikola un atklājusi, ka abi esot pārsteidzoši līdzīgi un itin visā viņu viedokļi saskanot.

"Varu būt es pati, jo viņš mīl mani tieši tādu, kāda esmu. Tieši tā ir manam brālim Kasparam un viņa sievai Maijai," priecājusies Nikola un nedaudz atklājusi arī savus kāzu plānus.

"Mums nav plāna par lielām, grandiozām, šikām kāzām ar tūkstoš viesiem. Man pašai gribas, lai mēs precētos vasarā. Lai laulība tiktu noslēgta baznīcā, lai svinēšana būtu latviska, tuvinieku un draugu lokā, ar visām jautrajām tradīcijām, mičošanu un lai tas viss notiktu laukos, zaļumos," atzinusi Krištopane.

Ar kāzām gan abi jaunieši nesteigšoties, jo pagaidām abi bauda studentu dzīvi un kāzas nemaz nevarot atļauties.

"Neesmu vairs maza meitene, nevaru atļauties lūgt vecākiem, lai maksā par manām kāzām. Šiem svētkiem abi ar Mārtiņu naudu gribas nopelnīt paši," apņēmības pilna ir ekspremjera meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!