Foto: Vida Press
Gandrīz droši var teikt, ka Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana ir viena no šī brīža apspriestākajām sievietēm pasaulē. Pilnīgi viss, ko viņa dara un velk mugurā tiek iztirzāts līdz katrai sīkākajai niansei.

Pāris dienas atpakaļ modes kritiķi steidza nopelt Meganas izvēlēto tērpu, dodoties uz Harija māsīcas kāzām, bet nu jau stila pārzinātāji dzied citu dziesmu – hercogiene atkal tiek slavēta un apbērta ar komplimentiem, kas veltīti viņas labajai gaumei.

Otrdien, 19. jūnijā, tika dots starts karaliskajām Askotas zirgu skriešanās sacīkstēm. Tradicionāli to atklāšanu ar savu klātbūtni pagodina arī karaļnama pārstāvji, kas uz pasākumu ierodas rikšotāju pajūgos.

Britu mediji naski ziņo, ka Megana atkal nodemonstrējusi izcilu izpratni par stilu un eleganci. Harija mīļotā sacensību atklāšanas ceremonijā žilbinājusi viscaur baltā.

Kā noskaidrojuši mediji, Saseksas hercogienei mugurā bija "Givenchy" modes nama darināta kleita. Savukārt īpaši aristokrātisku akcentu Meganas koptēlam piešķīra melnbalta cepure.

Jau vēstīts, ka princis Harijs un bijusī aktrise Megana Mārkla gredzenus mija maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!