Foto: LETA
Šoruden nozīmīgas pārmaiņas savā dzīvē piedzīvojis bijušā Valsts prezidenta Valda Zatlera vecākais dēls Gustavs – šķirta viņa un uzņēmējas Evas Sietiņsones (abi attēlā) septiņus gadus ilgusī laulība.

"Abi cilvēcīgi vienojāmies, ka šķiramies. Nebija nekādu sānsoļu vai citu sarežģītu un nepatīkamu iemeslu," izdevumam Kas Jauns skaidrojis Gustavs, kurš jau vairāk nekā mēnesi ir oficiāli brīvs vīrietis.

Abi bijušie laulātie arī atklājuši, ka atsevišķi dzīvo jau vairāk nekā gadu, bet attiecības viņiem ir labas - viņi turpina kopā strādāt uzņēmumā Cēsu alus un audzināt kopīgo meitiņu Beatrisi.

"Tas noteikti nebija spontāni. Tas bija ilgākā laika periodā pieņemts abpusējs lēmums," skaidrojusi Sietiņsone, kura pēc šķiršanās atsacījusies no dubultā uzvārda, bet Zatlers noliedzis, ka abus izšķīris kopīgais darbs vai mīlestības izdzišana.

"Nedomāju, ka mīlestība var tā vienkārši padzist. Manuprāt, tā tagad ir citāda. Nu nevaru pateikt, ka to cilvēku nemīlu un viņš man neko nenozīmē. Tā noteikti nav," atzinis Gustavs, bet kā iemeslu laulības izjukšanai minējis gan raksturu nesaderību, gan atšķirīgās dzīves filozofijas.

"Nesanāca pieslīpēties. Mums katram ir augsts individuālais enerģijas līmenis. Tas arī ietekmē viedokļu atšķirību par to, kā jāveido ģimenes dzīve," žurnālam Kas Jauns norādījis Zatlers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!