Foto: DELFI
Nākamajā dienā pēc publiskajiem izteikumiem par veļas žāvētāja darbu kādā no Maskavas forštates cehiem aktieris Antons Zamišļajevs (attēlā) uzaicināts uz pārrunām pie vadības un bez paskaidrojumiem atlaists no šī darba.

"Pēc maniem izteikumiem DELFI Izklaidē tiku uzaicināts uz runāšanu pie ceha vadības. Man neko nepaskaidroja, tikai vienkārši, bez iepriekšēja brīdinājuma, nolika priekšā dokumentu, ka darba līgums ar mani tiek pārtraukts un es tieku atlaists no darba," DELFI Izklaidei atklāj Antons.

Puisis ir pilnīgi pārliecināts, ka tās ir sekas viņa izteikumiem presē. Antons, stāstot par jauno darbu veļas cehā, runāja visai atklātu valodu, neslēpjot, ka darbs ir ļoti smags, alga - maza, bet brigadieres Ļubas attieksme pret darbiniekiem - nievājoša.

"Citi darbinieki man pastāstīja, ka šī uzņēmuma vadītāja Baiba un īpašnieks Mareks tā dara, ja kāds darbinieks runā par viņiem kādu īstu vārdu. Viņi uzreiz atlaiž tādus cilvēkus, kas par viņiem publiski runā taisnību.

Viņi ļoti daudz pieņem cilvēkus, kas naktsmaiņās dzer. Tādus tur tur ilgi. Taču normālos cilvēkus, kā piemēram mani, atlaiž no darba, kaut gan es nekad mūžā nevienā darbā neesmu dzēris," neizpratnē par veļas mazgāšanas ceha politiku ir Antons.

Allaž optimiski noskaņotais Antons arī šoreiz nenokar galvu - viņš pārliecināts, ka bez darba nepaliks, turklāt vasarā viņam kā aktierim ir cerības uz haltūriņām pasākumos. Taču viņš gatavs cīnīties savu ceha kolēģu labā, jo daudzi no tiem kļuvuši par puiša draugiem.

"Gribu kaut kā palīdzēt pārējiem ceha darbiniekiem, un to es varu izdarīt, kā pazīstams cilvēks publiski runājot par šo problēmu," uzsver Antons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!