Foto: F64

Pašmāju tabloīdu uzmanības lokā atkal nonākusi gleznotāja un sabiedrības dāma Liene Skulme – uzvirmojušas runas, ka viņa, iespējams, uzsākusi attiecības ar uzņēmēju, septiņu bērnu tēvu Māri Gavaru.

Jau vēstīts, ka pērnais gads privātajā dzīvē bija smags gan Lienei, gan Mārim – Lienes mīļotais vīrietis Andris Bulis pēc vairāku gadu kopdzīves tomēr nolēma atgriezties pie ģimenes, bet Māri pameta sieva Una, lai gan līdz šim abi ar kuplo bērnu pulciņu bija uzskatīti par vienu no Latvijas paraugģimenēm.

Marta vidū izdevums "Kas Jauns" vēstīja, ka starp abiem uzplaukušas romantiskas jūtas – Māris bija apmeklējis Skulmes rīkoto labdarības pasākumu, kurā viņa vāca līdzekļus ar vēzi slimās brāļa meitas ārstēšanai, un strauji tika izdarīti secinājumi, ka abi, otro pusīšu pievilti, varētu būt atraduši mierinājumu viens pie otra.

Māris gan šīs runas noliedza, norādot, ka abus saista draudzība, un neslēpjot – pēc piedzīvotā ne viens, ne otrs vēl nemaz nebūtu gatavs mesties jaunās attiecībās.

Ogles baumu ugunskuram piemeta kāds aizvadītās nedēļas izskaņā noticis burziņš "Teātra bārā", kur Lienes deju partneris Eldars Salvis Ozoliņš svinēja savu 33. dzimšanas dienu.

Žurnāls "Vakara Ziņas" vēsta, ka "lai arī abi iepriekš nolieguši, ka abu starpā izveidojušās attiecības, nu skaidri redzams, ka abi pavada kopā brīvo laiku". Tāpat "Vakara Ziņas" novērojušas, ka vakaru Gavars pavadījis Lienes kompānijā.

Liene, kuras attiecības ar Latvijas seksa simbolu Buli pēdējo mēnešu laikā publiski iztirzātas līdz pēdējam sīkumam, "Delfi Izklaidei" norādīja, ka izskanējušās runas komentēt nevēlas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!