Foto: LETA

Ceturtdien, 20. augustā, priecīgu ziņu pavēstījis grupas The Hobos līderis Rolands Ūdris - viņš apņēmis par sievu ilggadējo draudzeni, dziedātāju un rakstnieci Ilonu Balodi (abi attēlā).

Vēsts par abu kāzām nebija pārsteigums - nesen tapa zināms, ka Balode ir pirmdzimtā gaidībās, un abi intervijās pašmāju tabloīdiem stāstīja, ka līdz bērniņa piedzimšanai plāno oficiāli noformēt savas attiecības.

Kolorītais mūziķu pāris ir kopā vairāk nekā sešus gadus, un, lai gan šajā laikā viņu attiecības piedzīvojušas gan kāpumus, gan kritumus un pat izskanējušas runas par šķiršanos, abiem vienmēr izdevies pārvarēt nesaskaņas.

Presē abi dēvēti par ekstrēmāko mīlas pāri pašmāju šovbiznesā, un ne bez pamata - Ūdris un Balode vairākkārt devušies ceļojumos ar stopiem ar niecīgu starta kapitālu, nepieciešamo nopelnot, muzicējot uz ielas citās pasaules valstīs.

Ūdris, kuram ir divas meitas no iepriekšējām attiecībām, šogad atzīmēja savu 40. dzimšanas dienu, bet Balode ir septiņus gadus jaunāka par vīru. Ziņots, ka abu kopīgais mazulis pasaulē ieradīsies decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!