Foto: Reuters/Scanpix

Mazo meitenīšu elks, kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (attēlā) no jaukā puisēna pārvērties uzdzīvot kārā jaunietī, kurš regulāri pamanās nonākt likumsargu uzmanības lokā un ir biežs viesis policijas iecirkņos.

Jau vēstīts, ka janvāra izskaņā viņu aizturēja Maiami policija - dziedātājs tika pieķerts reibumā pie auto stūres, kad viņš piedalījās nelegālās ātrumsacīkstēs pa pilsētas ielām, bet pēc aizturēšanas viņš pretojās kārtībsargiem.

Tagad policija publiskojusi jaunus fotoattēlus, kas tapuši iecirknī pēc mūzikas zvaigznes aizturēšanas - tajos Bībers kārtībsargu fotogrāfam izrāda savus daudzos tetovējumus.

Marta sākumā arī tika vēstīts, ka Maiami tiesa izlēmusi publicēt video, kā kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers policijas iecirknī nodod urīna paraugu analīzēm, bet pagaidām šis video mediju rīcībā nav nonācis.

Šis gads puisim iesācies raibi - janvārī viņa māja tika pārmeklēta saistībā ar kaimiņa sūdzību, ka Bībers viņa māju esot apmētājis ar olām, bet par tur atrastajām narkotikām atbildību uzņēmās kāds Džastina viesis. Turpretim februārī puiša dzimtajā Kanādā viņam tika uzrādīta apsūdzība par uzbrukumu limuzīna šoferim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!