Foto: Publicitātes foto

Latviešu dziedātājs un bijušais puišu grupas Latte dalībnieks Ainars Bumbieris (attēlā), kurš šī gada sākumā plašākai publikai atklāja, ka viņam ir romantiskas attiecības ar jauno mūzikas censoni Sandri Mikudu, šobrīd mīlestību bauda no attāluma - viņa puisis devies strādāt uz Londonu.

"Tam, ka Sandris aizbrauca strādāt uz Londonu, ir vairāki iemesli - gan saistīti ar mūziku, gan peļņas iespējām. Es viņu atbalstu.

Latvijā šobrīd ir problēmas atrast labu darbu, kurā varētu pieklājīgi nopelnīt, bet Londonā viņam jau ir izdevies uzsākt darba gaitas, lai gan Sandris devās prom pavisam nesen," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Ainars.

Bumbiera mīļotais puisis cer, ka arī muzikālajā sfērā viņam Londonā pavērsies jaunas iespējas, taču labāka darba meklējumi un cerības par izaugsmi muzikālajā sfērā nav ietekmējušas abu puišu jūtas. Viņi joprojām ir iemīlējušies, un attālums nav šķērslis.

"Ciemos pie viņa vēl neesmu bijis. Nesen sāku strādāt kabarē klubā Burlesque, tādēļ esmu ļoti aizņemts un nav sanācis laiks Sandri apciemot.

Protams, esmu sailgojies, taču regulāri sazināmies un sazvanāmies, kā arī sarakstāmies ar interneta starpniecību. Domāju, ka klātienē mēs varētu atkal satikties pēc kādiem sešiem mēnešiem," stāsta Ainars.

Bumbieris apgalvo, ka attālums nekādā veidā nav izmainījis abu puišu savstarpējās attiecības. Krīze viņu mīlestībai nedraud.

"Negribētos, lai cilvēki tagad domā, ka esam izšķīrušies, jo tā nav! Joprojām esam laimīgi kopā, mums viss ir kārtībā un šķirties negrasāmies. Attālums mūsu attiecībām nav šķērslis," ir pārliecināts Bumbieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!