Foto: Privātais arhīvs
Dziedātājs Ainars Bumbieris, kurš jau trīs gadus bauda romantiskas attiecības ar savu puisi, dziedātāju Sandri Mikudu (abi attēlā), nesen devās uz Siguldu, lai izbaudītu atpūtu un labi pavadītu laiku. Kā stāsta mūziķis, pārim ir svarīgi kopā doties ārpus mājām vismaz vienreiz nedēļā.

"Šajā nedēļas nogalē mēs ar Sandri devāmies uz Siguldu, jo mums bija dāvanu karte piedzīvojumu parkā Tarzāns. Izmantojām iespēju pavadīt kopā laiku, lai gan jāatzīst, ka pēc piedzīvojumu parka apmeklējuma nebijām īpašā sajūsmā," DELFI Izklaide stāsta Ainars.

Mūziķis pastāsta, ka, lai gan abiem puišiem ir diezgan saspringts grafiks un jāsniedz koncerti, viņi cenšas atrast brīvu brīdi, lai kopā varētu pilnvērtīgi pavadīt laiku vismaz reizi nedēļā.

Īpaši Ainaram atmiņā palicis brauciens uz Igaunijas Sāremā salu kopā ar Sandri, un šo vietu viņš rekomendē arī citiem pāriem.

"Man ļoti patika brauciens uz Sāremā salu. Izbaudījām mieru, igauņu viesmīlību un relaksāciju SPA centros. Izdevās lieliska atpūta, tādēļ arī citiem pāriem ieteiktu aizbraukt uz Sāremā salu, ja ir vēlme relaksēties un atslēgties no ārpasaules," piebilst Ainars.

Kā janvāra beigās informēja DELFI Izklaide, abi puiši nolēmusi savas attiecības arī noformēt oficiāli. "Esam izlēmuši - pēc diviem gadiem apprecēsimies. Tas, protams, notiks ārpus Latvijas," žurnālam Privātā Dzīve toreiz paziņoja Bumbiera dzīvesbiedrs Sandris, un abi puiši aicināja arī citus homoseksuāli orientētos "iznākt no skapja".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!